Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä olisi juhlavampaa laatikkoruokaa, jossa ei tarvitse paistaa mitään??

Vierailija
02.04.2012 |

Eli mulla olisi mökille tulossa vieraita. Meillä on käytössä siellä tällä hetkellä vain uuni. Mietin että tekisin jotain laatikkoruokaa uunissa, mutta miten saisin siitä pikkasen parempaa kuin esim- peruskinkkukiusaus? Ei tarvitse mitään gurmeeta olla, mutta vähän hienompaa kuitenkin. Kaipaisin kovasti vinkkejä, omat aivot ei nyt keksi mitään:(

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta mukaellen, eli lisäät joukkoon perunaa ja vaikka jotain muitakin särävihanneksia ja uuniin porisemaan.



Lihat voit ruskistaa valmiiksi kotona ja laittaa marinoitumaan liemeen ja perillä vaan uuniin kypsymään.



http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2009/04/lammasmainen-paasiainen.html



Tero

Vierailija
2/5 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kinkun sijaan poron kylmäsavurouhetta. Ei ehkä kaikilla niin jokapäiväinen ruoka kuin kinkkukiusaus. Myös kylmäsavulohta voi laittaa paistamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kinkun sijaan poron kylmäsavurouhetta. Ei ehkä kaikilla niin jokapäiväinen ruoka kuin kinkkukiusaus. Myös kylmäsavulohta voi laittaa paistamatta.

sekä porosta että kylmäsavulohesta tulee hyvä kiusaus.

Vierailija
4/5 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitää laittaa harkintaa. Lisääkin ehdotuksia otan vastaan :)

ap

Vierailija
5/5 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataruoat on tosi helppoja ja maukkaita kunhan pitää tarpeeksi kauan uunissa. Pari ideaa:



Härkää, punaviiniä (noin 1/3 plo, riippuu padan koosta), liemikuutio, porkkanoita, sipulia, valkosipulia ym maun mukaan. Lisää vettä niin että peittyvät, anna muhia muutama tunti.



Porsasta, paprikaa, sipulia, sieniä, kermaa, kuutio, mausteita maun mukaan. Lisää vettä kunnes peittyvät. Anna muhia muutama tunti.