Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Downin abortointia harkisevat, lukekaa nämä kirjat

Vierailija

KASVUN VUODET - ISYYSPÄIVÄKIRJA

Aikamedia 2011

ISBN 978-951-606-956-5

262 sKirjan takakannen esittely: Pastori Kari Honkanen kertoo isyyspäiväkirjassaan avoimesti ja koskettavasti tunnoistaan kehitysvammaisen Joosua-pojan isänä. Hän kuvaa tällä hetkellä seitsemänvuotiaan Joosuan ja koko perheen elämään mahtuneita dramaattsia hetkiä, kipuja ja itkuja, mutta myös arjen iloja ja huvittavia kommeluksia. Isyyspäiväkirja on ajatuksia antava, elämänmakuinen teos.

OIKEUS ELÄÄ - ISÄN RASKAUSPÄIVÄKIRJA

Aikamedia 2005

ISBN 951-606-716-6

237 sTakakannen teksti: Tunnetun kirjailijan koskettava kannanotto vammaisen lapsen odotukseen ja ensimmäiseen elinvuoteen. Kari Honkanen asuu perheensä kanssa Itävallassa, missä myös kuopus syntyi. Vanhempien päättäväinen asenne aborttia kohtaan herätti ihmetystä maan laajuisesti, ja Honkaset ovat olleet suosittu ohjelmakohde Itävallan televisiossa.

Sivut

Kommentit (81)

Vierailija

Kannatan aborttia. Järjestään vanhemmat ovat ihan kyllästyneitä Down-lapsiinsa. Enintään periksi annetaan siinä, että "jokaisella on oma ristinsä kannettavana".

Vierailija

lapsi on lisäksi todella sairas on se lasta kohtaan kamalaa että kärsiä joutuu sen pienen iän minkä elää.

Vierailija

Ai siitä että ovat todella ihania ja aurinkoisia lapsia? Voin kertoa, että eivät todellakaan aina ole. Ja kun ne downitkin kasvavat aikuisiksi. Ei ole mitään positiivista siinä että ruumis on aikuisen mutta aivot, ja sen myötä käytös, 4-vuotiaan.Jokainen tekee itse omat ratkaisunsa mutta minä abortoisin epäröimättä vaikka tämä vatsassa kasvava onkin pitkään ja hartaasti toivottu.

Vierailija

eli jos ei kykene käymään duunissa, niin tapetaan pouis jaloista, eikö niin?

Lainaus:

Lainaus:

Lainaus:

JOS eivät aikuisena pysty itse elättämään itseään ja kustanatamaan olemassaoloaan.piste.

mutta jos heti toosasta puskemisen jälkeen on selvää, ettei kykene itsenäiseen elämään, niin ei muuta kuin henki pois. se on armomurha.


Vierailija

Lainaus:

eli jos ei kykene käymään duunissa, niin tapetaan pouis jaloista, eikö niin?

Lainaus:

Lainaus:

Lainaus:

JOS eivät aikuisena pysty itse elättämään itseään ja kustanatamaan olemassaoloaan.piste.

mutta jos heti toosasta puskemisen jälkeen on selvää, ettei kykene itsenäiseen elämään, niin ei muuta kuin henki pois. se on armomurha.MIKSI PITÄÄ TIETENTAHTOEN TEHDÄ NIITÄ VAMMAISIA TÄNNE TOISTEN ELÄTETTÄVÄKSI? EI SE NIIDENKÄÄN OMA ELÄMÄ OLE KOVIN RUUSUISTA.

Vierailija

myönnän, että aborttiin olisin luultavasti päätynyt. Isoksi osaksi siksi, että isommat lapsenikin tarvitsivat vanhempien aikaa, joka olisi voinut olla aika kortilla, jos yksi olisi kovin vaativa.Onneksi saimme kuitenkin terveen lapsen, eli todellista päätöstä en joutunut sitten kuitenkaan tekemään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat