Voi ei...löysin miehen patjan alta Moottori-lehden. :(

Vierailija

Mun tunteet on nyt ihan sekaisin, auttakaa...sori et on pitkä juttu mut kokeneemmilta kaipaisin kipeästi neuvoja.Eli siis, siivosin ja löysin miehen patjan alta Moottori-lehden. Mies poikamiehenä luki noita paljonkin. Me sovittiin, kun alettiin seurustella, että tommoset lehdet saa sitten jäädä. Meillä on Skoda Octavia, se riittää normaalille, terveelle miehelle. Kenenkään mielelle ei ole hyväksi tuijottaa luukku levällään olevia uusia autoja, se luo vaan vaikeasti tyydytettäviä tarpeita. Ja nyt sit löyty tää lehti...nyt mä ymmärrän, miksi mies vetäytyy vessaan pitkiksi ajoiksi huokailemaan. Varsinkin sivu jossa Mitsubishi Pajero tönöttää lumihangessa erikoisissa asennoissa on aivan hiirenkorvilla ja ruttuinen.Mun ois pitänyt osata ennakoida tää, kun Pörhön myyjä yhtenä päivänä moikkas mun miestä Prismassa. Mä tinkasin että miten se voi tuntea ton, ja mies meni ihan vaikeaksi ja sanoi, että kai sitä nyt voi olla kaveri Pörhön myyjän kanssa ilman että mielessä on aina vaan se yksi juttu. No ei voi, kyllä se tiedetään!Ihan varmasti mies kohta haluaa "puhua" mun kanssa. Se varmaan sanoo, ettei tarkoittanut, ja että näin vaan kävi. Että nyt pitäis auto vaihtaa ja ottaa jättimäinen autolaina ja juosta kaikki liikkeet läpi ja käyttää hirveä määrä aikaa koeajoihin. Että nyt voi sit unohtaa etelänmatkat ja kaiken muun kivan kun maksetaan vuosikausia vaan autolainaa..Mä tiedän että näin on käynyt tosi monelle mun kaverille, mutta että mulle! Mitä mä teen? Kerronko miehelle heti, että näin ton lehden ja tiedän mitä se puuhaa? Vai mitä mä teen?

Sivut

Kommentit (634)

Vierailija

Täällä kanssasisar.Meillä mies langennut autobild lehteen, myös tekniikan maailma kiehtoo.Tunnen itseni petetyksi ja meillä ainakin illalla edessä vuosisadan keskustelu.Joko lehdet tai minä!Jotain rajaa ;)

Vierailija

Täälläkin ämmät määkyy, miten pitää olla luottavainen ja suvaitsevainen ja antaa miehen viihdyttää itseään autolehtiä lukemalla. Viatonta hupia... Pah.Miehille pitää olla kuri ja mitään tuollaista virikettä ei saa antaa lukea tai katsoa. Ei lehdistä, ei filmiltä. Reitit suunnitellaan niin, että ei kuljeta autoliikkeiden tai rikkaiden alueiden ohi ja liikenteessäkin muistutetaan pitämään katse tiessä, ettei ne uudet ja kiiltävät kryptonlamppuiset houkutukset osu silmiin.Niin se vaan on, että mitä ei näe, sitä ei kaipaa. Oma autoilu siitä vääristyy, jos koko ajan vaan kuvittelee niitä uusia autoja ja miten niillä ajellaan Sloveniassa auringonpaisteessa vuorenrinteessä ylinopeutta ja poppi soi ja tytöt vilkuttaa. Oma 1995 corolla räntäsateessa ei tunnu kohta miltään ja kohta ollaan tilanteessa, ettei se corolla halua ollenkaan, että sillä ajetaan, kun tulee niin paska fiilis.

Vierailija

Voithan sä sanoa miehelle että löysit lehden, mutta ei se taida enää auttaa... miehellä on jo kiikarissa joku uus auto- varmasti kuumempi kuin tuo Octavia.Ainoa mitä voi vielä yrittää, on ilmoittaa miehelle että jos se saa uuden auton niin sinä saat sitten uuden vauvan- meillä tuo on hiukan hillinnyt miehen autohimoja.Toinen vaihtoehto on alistua kohtaloonsa ja yrittää saada autolaina pankin kautta mahdollisimman halvalla korolla ja sopivalla kuukausierällä.

Vierailija

Siivosin vessan kaappia ja Tekniikan maailmahan sieltä löytyi! En olis ikinä uskonut mun ihanasta ja kunnollisesta miehestä. Harkitsen vakavasti pystynkö enää luottamaan mokomaan hulttioon....

Vierailija

jotain kuppasta Skodaa allaan painaa. Tsiisus, mikä niuho ämmä ap on. Säälin miestäsi. Meikäläisen mies pääsee kohta taas jyystää avo-Ferraria. Ei tarvitse vaihtoautosivuilla raukan surffailla.

Vierailija

Ja aattele, kun kohta kaikki talvisäilössä olleet upeat vuosikertakaarat alkaa pörrätä kaduilla - puunatut Cadillacit, Mersun SLK-avomallit... Miehes kuolaa kieli pitkällä niiden perään.

Voimia, sisko.

Vierailija

Mä kuulin kun mun mies jutteli yks perjantai-ilta puhelimessa kaverilleen, että "käydäänkö taas Wetterillä, hehheh..."

Tajusin heti mistä on kyse, ja seurasin sitä ja sinnehän se meni niitä vahattuja hottiksia hiplaamaan...Sain ihan hirveät raivarit ja soitin sinne, ja sanoin että mitä h**iä te oikein puuhaatte siellä! Luuletteko etten tiedä! Että vähän vois miettiä ennen kuin alkaa UKKOMIEHELLE myymään jotain h***in leveäperäistä! Että nyt j****auta loppuu se homma siihen, ja jos se sinne tulee, niin sanotte että heti kotiin! (Anteeksi kielenkäyttö mut vieläkin syke nousee. Että voi olla vastuuttomia ihmisiä tässä maailmassa! Ettei mikään muu merkkaa mitään! Prkl.)Nyt mies mököttää. Jo neljättä viikkoa. Antaa mököttää. Piilotin autonavaimet. Saa pyöräillä kunnes mun luottamus palautuu. Se on sille oikein!!!!

Vierailija

Siis mä olen tosi avarakatseinen nainen. Luetaan Bilteman kuvastoa yhdessä, siitä mäkin aina innostun ja saan uusia ideoita. Mut ei meillekään sentään mitään "peräluukku levällään"-lehtiä tuu! Jotain rajaa!Mä en oikein tiedä, että pitäiskö sääliä sua vai ihailla kun oot niin ennakkoluuloton. Eikö sua oikeasti haittaa yhtään? Ihan näin anonyymina voit olla rehellinen.

Vierailija

Mä arvasin että niin moni muukin on samassa tilanteessa! Mua nyt niin kovasti vaan itkettää että teidän tuki tuntuu tosi hyvältä. Ehkä tää tästä jotenkin...Pahinta on, että mun isä on ihan samanlainen. Just kun mun vanhemmilla alkoi eläkeiän kynnyksellä olla kaikki hyvin ja seesteinen parisuhde, niin isä bongas Subaru Forresterin ja se oli sitten siinä. :( Mä aina vannoin etten ota isäni kaltaista miestä, ja nyt sit oon tässä tilanteessa!Ap.

Vierailija

meinaattekste tehä miehistänne jotain neitejä kun ei autolehtiä tai muita tollasia ihan "normi" miesten ?! mä oikeesti niiiiin säälin teijän miehiä.. en voi muuta kuin nauraa teijänlaisille hourupäille! :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat