Lue keskustelun säännöt.
Onko makaronilaatikko parempi tehdä matalaan isoon vuokaan,
21.03.2012 |
vai pohja-alataan pieneen, mutta korkeaan vuokaan, jotta siitä saisi mahdollisimman mehukasta eikä sellaista kuivaa könttiä, niin kuin yleensä onnistun tekemään?
Kommentit (5)
Tarpeeksi munamaitoa eli vuoka piripintaan nestettä, paljon juustoraastetta päälle. EI tule kuivaa!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tarpeeksi munamaitoa. Tosiaan sitä pitää olla makaronien yläpintaan, muuten tulee kuivaa. Ihan kummallisia ne ohjeet, että kahteen vuokalitraan joku pari desia maitoa ja yksi muna.
Tykkään siitä kuivasta pinnasta juuston kera..!
ja alussa folio vuoan päällä. Vasta loppuvaiheessa folio pois ja juustoraastetta päälle. Näin tulee mehevää.
pienempi syvä, ja tarpeeksi nestettä etton mehukasta!