Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko makaronilaatikko parempi tehdä matalaan isoon vuokaan,

Vierailija
21.03.2012 |

vai pohja-alataan pieneen, mutta korkeaan vuokaan, jotta siitä saisi mahdollisimman mehukasta eikä sellaista kuivaa könttiä, niin kuin yleensä onnistun tekemään?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pienempi syvä, ja tarpeeksi nestettä etton mehukasta!

Vierailija
2/5 |
21.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi munamaitoa eli vuoka piripintaan nestettä, paljon juustoraastetta päälle. EI tule kuivaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarpeeksi munamaitoa. Tosiaan sitä pitää olla makaronien yläpintaan, muuten tulee kuivaa. Ihan kummallisia ne ohjeet, että kahteen vuokalitraan joku pari desia maitoa ja yksi muna.

Vierailija
4/5 |
21.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään siitä kuivasta pinnasta juuston kera..!

Vierailija
5/5 |
21.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja alussa folio vuoan päällä. Vasta loppuvaiheessa folio pois ja juustoraastetta päälle. Näin tulee mehevää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän viisi