Suunnittelen juhlia n.100henk. tarjoilu ehdotuksia?
Tarkoitukseni olisi laittaa erikseen alkuruokapöytä,pääruokapöytä ja jälkkäripöytä.
Muut alueet on jo jotenkin kasassa, mutta pääruokapöytä ei. Pääruokaan en haluaisi normi lihapulla,nakki,peruna,kastike yhdistelmiä, vaan esim.2-3 erinlaista kokonaisuutta. Ruokailijoihin kuuluu myös muutama kasvisruokailija. Porsaan ulkofile on myös sitä mitä en halua tarjoilla pääruokana(siis, se pötkylä sinällään paistettuna ja siivutettuna)
Kommentit (5)
niin huomioon pitää ottaa laitteet ja tilat joissa valmistat ruoat... Onko uuneja? Keittopatoja? Kippipannua?
kaikissa tarjoiluissa, todella tylsää. Kylmenee äkkiä tarjolla eikä mikään ole pahempaa kuin sitkeä kylmä paisti. Jotta varmistetaan että
- ruoka on mureaa
- pysyy kuumana
- helppo annostella
tekisin ehdottomasti jonkun pataruuan lisukkeineen. Ei karjalanpaistia - kuuluu sarjaan "aina tarjottavat", vaan stroganoffia, gulassia (patana, ei liian keittomaisena), joku tagine (= marokkolaistyylinen lammas- tai kanapata), stifado tai curry.
LIsukkeiksi esim riisiä, perunaa, kasviscouscous tms. sekä ratatouillen tyylistä kasvishässäkkää. Lisäksi nuo on helppoja tehdä ja mureus on idioottivarmaa jos hauduttaa 3h
minä tein 100 hengen rippijuhliin ja sain paljon kiitosta
- chililohi
- savusiika
- marinoitu naudan sisäfile siivutettuna
- kana-pesto-makaroni salaatti
- vihreä salaatti
- eri kupeissa: vesimelonia, leipäjuustoa, itsemarinoituja oliiveja, viinirypäleitä jne jne
- itsetehtyjä pikkulihapullia
- patonki ja levite
poro/hirvikäristys
uunilohta
punajuuri-aurajuustovuoka
+keitetyt perunat/muusi
Missä muodossa? Fileenä,patana,paistina? Ehdottakaa, apua!