Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkälaisia vaatepaketteja haluatte ostaa huutonetistä?

Vierailija

Miten kannattaa tehdä vaatepaketteja huutonettiin?

Onko parempi tehdä useampi pieni paketti jossa yhdessä esim. muutama pusero, toisessa 4-6 housut, jne?

Vai pitäiskö kaikki laittaa yhteen?Tietekin vaateet olisivat samaa kokoa.

Kommentit (8)

Vierailija

En juuri osta vaatepaketteja. Mieluummin ostan samalta myyjältä erillisiä kohteita, joissa "paketin" vaatteet on ilman lähtöhintaa ja pienin korotuksin. Näin valitsen vain haluamani ja kilpailen niistä.Jos itse myyn vaatepaketteja, teen niistä niin isoja, että postimaksuista tulee jälkeviä. Yleensä näissä paketeissa on käyttövaatetta ja niistä maksetaan noin 30 euroa muovikassillisesta.Unelmavaatepakettini, jonka ostaisin, sisältäisi 10-20 siistiä ja keskenään yhteensointuvaa, hyväkuntoista ja virheetöntä vaatetta samasta sesongista. Kesävaatteita ja toppahaalaria ei tee mieli ostaa samalla kertaa. Samoin alusvaatteet, sukat ja sukkahousut saa mielestäni jättää kierrättämättä. Uimapuvut ja "taviskengätkin" vähän ällöttävät.

Vierailija

Mieluiten ostaisin erikseen pienempiä paketteja jossa olisi vain muutama vaate, sellaisen että saa postitettua vielä kirjeenä halvoilla postikuluilla.Isoissa paketeissa kuitenkin aina mukana sellaista jota ei tarvitse tai halua, eikä korkeat postikulutkaan innosta ostamaan.Toinen vaihtoehto on koota myyjän erikseen ilmoitetuista tuotteista oma mieleisensä paketti.

Vierailija

Paketin saa helpommin kaupaksi, jos siinä on vain yhtä tyyliä esim. uusretrot (mielestäni ihan kammoja) eri paketissa kuin hempeät pastellisävyt jne. Makuja kun on monia.

Vierailija

Lainaus:

Mieluiten ostaisin erikseen pienempiä paketteja jossa olisi vain muutama vaate, sellaisen että saa postitettua vielä kirjeenä halvoilla postikuluilla.


Vaatepaketti kirjeenä??

Ymmärrän kyllä että postikulut ovat aikamoinen peloite, en itsekään mielellään maksa niitä valtvia postikuluja.

Mutta totuus on että kirjekuoreen saa mahtumaan max. muutaman bodyn. JOs vaate on vähänkin isompi, eli n. koosta 98 cm ylöspäin, niin hyvä jos saa yhden vaatteen pakattua isoon kirjekuoreen niin että ei ylitä 3cm paksuutta.Vierailija

ja mielellään yhteensopivia kokonaisuuksia esim. yksi-kaksi paitaa ja siihen sopiva alaosa (housut/hame). Jos kokonaisuuteen kuuluu esim. kivat leggarit tai sukkikset niin sellaiset siihen voi lisätä mutta ei alushousuja tai sukkia paketteihin (sukat ovat yleensä kutistuneet pesuissa ja alushousut ostan mieluummin uutena). Ja ehdottomasti sisä- ja ulkovaatteet eri paketteihin ja kengät aina omina kohteinaan. Ulkovaatepaketeissa sopivat asusteet lisäävät kohteen kiinnostavuutta. Itse myyn meidän lasten pieneksi jääneet vaatteet näin ja menevät aina todella hyvin kaupaksi.Itse miellän isot (jätti/mega/super) vaatepaketit kasaksi käyttövaatteita, jossa yritetään vaatteiden määrällä hämätä huutajia... Suuri osa vaatteista saattaakin olla marketti/halpisvaatteita mutta kun joukkoon on laitettu muutama "merkkivaate" houkuttimeksi niin huutoja alkaa sadella. Osassa kohteista on myös samasta vaatteesta monta kuvaa, joka myöskin antaa väärän kuvan vaatteiden määrästä. Isoissa vaatepaketeissa on aina myös paljon sellaista vaatetta, jota en missään nimessä halua ostaa, joten vaatepaketit jäävät kyllä ostamatta.

Vierailija

Lainaus:

ja mielellään yhteensopivia kokonaisuuksia esim. yksi-kaksi paitaa ja siihen sopiva alaosa (housut/hame).
Eikö tässä ole vaan se että jos on 1-2 paitaa, sekä muutamat farkut, niin postikulut pomsahtaa heti siihen 7,20e. Kannattaako sitten enää ostaa pakettia jossa on muutama paita sekä niihin sopivat housut, jos näiden kokonaishinta on esim. 8-9e, kun postikulut on melkein saman verran???Vierailija

Lainaus:

Itse miellän isot (jätti/mega/super) vaatepaketit kasaksi käyttövaatteita, jossa yritetään vaatteiden määrällä hämätä huutajia... Suuri osa vaatteista saattaakin olla marketti/halpisvaatteita mutta kun joukkoon on laitettu muutama "merkkivaate" houkuttimeksi niin huutoja alkaa sadella. Osassa kohteista on myös samasta vaatteesta monta kuvaa, joka myöskin antaa väärän kuvan vaatteiden määrästä. Isoissa vaatepaketeissa on aina myös paljon sellaista vaatetta, jota en missään nimessä halua ostaa, joten vaatepaketit jäävät kyllä ostamatta.
Niin ne isot vaatepaketit on tarkoitettukin, eli käyttövaatepaketeiksi.

Laitan sinne myös muutaman "merkkivaatteen" sen takia että niitä nyt sattuu meiltä löytymään, mutta eivät ole sen kummosemmat, saattaa olla esim. Adidas, Benetton, GAP tms.

Siinä saa yksillä postikuluilla iso läjän käyttövaatetta on idea siinä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat