Käyttääkö joku ruoanlaitossa tomatilloja?
Voiko tomatillot korvata jollakin? Meisän lähi k-kaupassa en kyseisiä vihanneksia nähnyt. Miltä nämä suunnilleen maistuu?
Kommentit (5)
En tietääkseni oo syönyt mutta satuin äsken kattomaan Glutton for Punishmentin hot sauce -jakson ja siinä laitettiin tomatilloja vihreään salsaan. Sanoivat, että muistuttaa jollain lailla tomaattia ja siltä kyllä näyttikin, mutta että se sisältää pektiiniä joka saostaa ruokaa.
Sori kun ei tän enempää ollu apuja :/
löysin meksikolaisen ruokaohjeen ja pitäisi käyttää tomatilloja. Eli jos käytän tomaatteja, ruoasta tulee vetisempää? Mahtaakohan maku olla vastaava, mieto?
Ei niitä tartte mitenkään korvata yleensä, jätä pois vaan. Tai no niissä on makua, että käyvät mausteesta niin laita vähän lisää makua jostain mistä pidät. Se maku on vähän chilimäinen, mutta ei läheskään niin vahva. Toisaalta jotkut chilit on tosi mietoja, että ehkä korvaisin sillä jos jollain korvaisin. Minusta ne ei kyllä muistuta tomaatteja ollenkaan.
http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael-ray/chili-suizas-bake-recipe…
tekivät eilen telkussa jossain jenkkiruokaohjelmassa. On tuolla jotain muitakin kummallisia ainesosia, joista en ole vielä ottanut selvää sen enempää.
Näytti hyvältä ja tietty kokki kehui tätä maasta taivaaseen.
ja maku oli aivan _hirveä_, jotenkin saippuainen/metallinen. Liekö olleet vähän raakoja:( Pilasi koko hyvän kasvispadan, vaikka saivat muhia kypsiksi.
Ei kun ne olikin _tamarilloja_, hyvä kun muistin:DD no varoitan nyt sitten niistä..