Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten saan paistetuista nuudeleista sellaisia irtonaisia kuten ravintolassa?

Vierailija
26.02.2012 |

Ja mitähän luulette että tästä ylipäätään tulee, jotain tällaista ajattelin tehdä...



Laitetaan ne nuudelit vedessä + mausteissa syömävalmiiksi.



Paistetaan pannulla (hunajamarinoitua) broiskua, sekaan pakasteparsakaalia. Lisäänkö myös sipulia?



Sit olis tarkoitus lisätä ne nuudelit valutettuna, mutta miten estän etteivät mene klimppiin niin kuin edellisellä kerralla?



Lopuksi ajattelin sekoittaa joukkoon vielä Uncle Ben'sin soija-seesamimaustekastikkeen.



Yleensä välttelen lisäaineita, että siitä en nyt tarvi saarnaa kun en tähän hätään ehdi/jaksa alusta saakka itse miettiä mausteita.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

toinen konsti on laittaa erittäin paljon rasvaa paistaessa.

Vierailija
2/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin pysyvät paremmin irtonaisina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuudeleita ei keitetä ennen paistamista, pelkkä parin minuutin liotus vedenkeittimellä kiehautetussa vedessä riittää, ja sen jälkeen nuudelit huuhdotaan KYLMÄLLÄ vedellä. Siivilöi vesi pois ja laita nuudelit kulhoon.



Ennen kuin lisäät nuudelit pannulle muiden juttujen joukkoon, lorauta kulhoon 2 rkl kasviöljyä ja sekoita kunnolla nuudeleihin. Pannulle kannattaa vielä paistaessa lisätä mahdollisia maustekastikkeita, soijakastiketta, chilikastiketta ja esimerkiksi puolikkaan limen tai sitruunan mehu.



Näin ainakin itse saan irtonaisia ja saman tyyppisiä nuudeleita kuin ravintoloissa.



PS älä käytä niitä mama's yms minipusseja, niiden nuudelit ovat lähtökohtaisesti sellaisia pullamössönuudeleita.

Vierailija
4/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuudeleita ei keitetä ennen paistamista, pelkkä parin minuutin liotus vedenkeittimellä kiehautetussa vedessä riittää, ja sen jälkeen nuudelit huuhdotaan KYLMÄLLÄ vedellä. Siivilöi vesi pois ja laita nuudelit kulhoon.

Ennen kuin lisäät nuudelit pannulle muiden juttujen joukkoon, lorauta kulhoon 2 rkl kasviöljyä ja sekoita kunnolla nuudeleihin. Pannulle kannattaa vielä paistaessa lisätä mahdollisia maustekastikkeita, soijakastiketta, chilikastiketta ja esimerkiksi puolikkaan limen tai sitruunan mehu.

Näin ainakin itse saan irtonaisia ja saman tyyppisiä nuudeleita kuin ravintoloissa.

PS älä käytä niitä mama's yms minipusseja, niiden nuudelit ovat lähtökohtaisesti sellaisia pullamössönuudeleita.


Siitä valkoisesta nesteestä laitoin uuden avauksen, kenellekään tuttu? ap

Vierailija
5/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nuudelit tehty ja syöty. Tuon seesamikastikkeen olisi voinut jättää kyllä poiskin, sitä ennen ne nuudelit OLIVAT IRTONAISIA kuten pitikin ;) Ihan ok sapuska muuten ottaen ilman tuota kastiketta (en laittanut sitä edes koko pussillista). ap

Vierailija
6/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se valkoinen neste on yhä vieläkin palmuöljyä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se valkoinen neste on yhä vieläkin palmuöljyä

Vierailija
8/8 |
26.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kylmällä. Keitetyllä vedellä huuhdellaan niin pysyy paremmin irtonaisena. Lähtee loputkin jauhot yms tahmat. Ja vältä ylikypsää.