Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sanokaas mitä kokkaisin naudan sisäpaistista? Ostin "klöntin" sitä kaupasta

Vierailija
24.02.2012 |

ja tarkoitus olisi loihtia siitä jotain hyvää syötävää miesystävän (ja tietysti itsenikin) iloksi.



nimim. kädetön keittiössä

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mukaan höyrytettyjä vihanneksia ja kermaperunoita.. En itsekään ole kovin hyvä keittiössä, joten mitään gourmet-ruokaa en rupeaisi tekemään. Hyvää kotiruokaa hieman erikoisin maustein, niin siinä on hyvän aterian ainekset!

Vierailija
2/11 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja haudutat pitkään miedossa lämmössä (uuni) kuten karjalanpaistia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
24.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja haudutat pitkään miedossa lämmössä (uuni) kuten karjalanpaistia...

PAistista tulee sitkeää, ei sovi pitkään haudutettavaksi. Etuselkä tai potka sopii siihen.

Vierailija
4/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ostat klöntin niin hiero pinnalle suolaa ja pippuria, ruskista kokonaisena pannulla ja paista uunissa 150c paistopussissa n. 35min per kilo. Pidä huoli että ruskistuksen aikaansaama liemi tulee paistopussiin mukaan, mielellään päälle. Kääri valmis paisti folioon n. 10 minuutiksi. Paistinliemestä saa hyvän pohjan kastikkeelle, vehnäjauhojen ja kerman kera. Riittää kun kiehautat sen.

 

Jos syöjiä on vähän niin voi paistista leikata myös pihvejä/leikkeitä. Paista 1min per cm / puoli kuumalla pannulla. Mausta pihvien ollessa valmiita. Huomioi että naudanliha tulee paistaa huoneenlämpöisenä. Lihan koosta riippuen 1-2 tuntia huoneenlämmössä ennen valmistusta.

 

Parempia pihvejä saa ulkofileestä, sisäfileestä ja entrecotesta.

Vierailija
5/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa viipaleiksi, nuiji lihanuijalla. Mausta pippurilla ja soijalla. Jokaisen viipaleen päälle pala fetaa ja tuoreita basilikan lehtiä. Rullaa ja kiinnitä kääryle hammastikulla tai ruoanlaittoon tarkoitetulla narulla. Käristä pannussa niin, että ruskistuvat(kuuma pannu) ja lisää ruskistuksen jälkeen kermaa pannuun. Anna hautua kypsiksi. Nam, pitääkin tehdä itse myös ihania lihakääryleitä.

Vierailija
6/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen aina valurautapadassa paistia levyn päällä.

 

Laitan voita pohjalle ja kun se alkaa ruskistua, laitan paistin sinne ja paistan jokaisen kyljen tummaksi, jotta se ei vuoda nesteitä. Siellä paistuu myös puolikas sipuli ja puolikas porkkana. Sitten laitan sinne riittävän paljon vehnäjauhoja ja ruskistan niitä siellä olevassa sulassa voissa. Jos  voita ei ollut tarpeeksi, lisään sitä ennen vehnäjauhojen laittoa. Sitten laitan kiehuvaa vettä joukkoon ja katson, että kastikkeesta tulee sopivan paksua. Annan kiehua hiljalleen kansi kiinni niin kauan, että on sisältäkin kypsää. (Minä ja mieheni emme tykkää vähänkään raakaa lihaa syödä) Jotain puolentoista tunnin päästä lisään suolaa ja valkopippuria ja lopuksi kermaa, jonka annan pikaisesti kiehahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama mitä seiska, mutta täytän aurajuustolla =)

Vierailija
8/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä tiedä kannattaako sinun edes yrittää mitään, kun sisäpaistia klöntiksi sanot. Taitaa olla tuolla asenteella ja ruokatuntemuksella tuhoon tuomittu homma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tekisin merimiespihvejä.

Vierailija
10/11 |
30.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gulassia, stroganoffia, patapaistia tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
05.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt oli tarjouksessa taas.  Onnistuuko tuosta keittoliha?  Siis keittäninen suolavedessä 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi yhdeksän