Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Onko täällä kotikokkia,
13.01.2012 |
joka on tehnyt riisipaperista kääryleitä? Oletko käyttänyt riisipaperia, jossa mustia seesaminsiemeniä?
Olen aiemmin käyttänyt ohutta riisipaperia ruoanlaitossa paljonkin, mutta nyt innostuin ostamaan etnokaupasta tuota seesaminsiemenversiota. Epämiellyttävä yllätys - paperi oli tolkuttoman paksua, eikä pehmennyt edes puolen tunnin liottelun seurauksena - jäi sitten vietnamilaiset kesäkääröt tekemättä. En saanut pakkauksen merkeistä tolkkua, liekö siinäkään sanottu miten arkit olisi pitänyt käsitellä.
Olisiko kenelläkään tietoa asiasta, en löytänyt netistäkään apuja?
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa