Apua! Mitä uudelle valurautapannulle pitää tehdä ennen ensimmäistä käyttöä?
Astianpesuainetta ei ilmeisesti suositella käytettäväksi, mutta kai se jotenkin pitää kunnolla putsata ennen kuin siinä ensimmäiset lihapullat paistaa?? Rasvapoltto on kyllä tehty jo tehtaalla. Auttaisko joku tolloa?
Kommentit (6)
kun fairylla vaan ja sitten rasvaat sen öljyllä. niin mä tein ku ohjeessa luki
ja käyttöön. runsaasti öljyä ekoihin paistokertoihin
Ja niissä sanotaan, että pannu on valmis käyttöönotettavaksi, ja ekojen käyttökertojen JÄLKEEN pitää voidella öljyllä. Mutta kyllä mä sen jotenkin putsaisin ennen ekaa paistokertaa, kun ei tiedä kenen sormenjälkiä siinä on. Paperilla kun pyyhkii niin jää kovasti mustaa...
mä pesisin sen kuumalla vedellä ja käyttöön. runsaasti öljyä ekoihin paistokertoihin
Mutta joo näin taidan vaan tehdä!
ja kuumalla vedellä huuhtelua, kyllä se sitten käytössä putsaantuu.
Paista vaikka ensimmäiseksi ohukaisia ja heität muutaman ekan pois, ei niistä muutenkaan koskaan tule kunnollisia ;)
Tero
OSta suolatonta sianihraa, rasvaa pannu, ja käryytä sitä rasvaa hetki hellalla. Pyysi sitten rasva pois talouspaperilla.