Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ostatte pakastetun kinkun?

Vierailija
12.12.2011 |

kyllähän se on selvä, että maku kärsii aina jos tuote pakastetaan. Ehkei kovin paljon, mutta taatusti kärsii. eli mikä on syy pakasteen ostoon?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eipä olla huomattu eroa pakastekinkkuun.

Vierailija
2/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se on päinvastoin vaivalloisempaa sulattaa se.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastaminen lisää säilyvyyttä merkittävästi.

Vierailija
4/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakaste kinkun saa paljon halvemmalla kuin tuorekinkun...

Ostamme yleensä 10-12kg kinkun ja siinä hinta jo tuntuu aika reilusti.

Jos saamme kinkun vaikka 3,90€ / kg tai 10.90€/kg niin pistää kyllä miettimään kumman ostaa...

Joulupöytään, kun haluaa niin paljon kaikkea muutakin herkkuja saada :)

Vierailija
5/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolattaessa ja pakastettaessa tanskalainen lihanpala muuttuu kotimaiseksi tuotteeksi.



Siihen "suolattu kinkku" tai "pakastettu kinkku" -tuotteeseen saa tämän jälkeen laittaa joutsenlippumerkin. Kyseessä onkin kotimainen kinkku mutta koska tuo olematon työvaihe on tehty suomessa. Näin kuluttajaa petetään.



Tuoreena ostettu on useimmin kotimaista. Itse tilaan sen suoraan sikatilalta kotiintoimitettuna.

Vierailija
6/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolattaessa ja pakastettaessa tanskalainen lihanpala muuttuu kotimaiseksi tuotteeksi.

Siihen "suolattu kinkku" tai "pakastettu kinkku" -tuotteeseen saa tämän jälkeen laittaa joutsenlippumerkin. Kyseessä onkin kotimainen kinkku mutta koska tuo olematon työvaihe on tehty suomessa. Näin kuluttajaa petetään.

Tuoreena ostettu on useimmin kotimaista. Itse tilaan sen suoraan sikatilalta kotiintoimitettuna.

raskaita syytöksiä, terv. elintarviketyöläinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

on luotettavin pakastetuotteessa, sanoo mun järki



eli teurastuksen jälkeen lykätään pakkaseen ja pakkasessa säilyy kunnes itse sen sulatan



Vierailija
8/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kahdesti tuorekinkku (kerran kaupasta, kerran paikallisesta lihajalostamosta), muuten ollut aina pakaste. Suurta eroa en ole huomannut, mutta ehkä lihajalostamon tuorekinkku oli paras, kaupasta ostettu tuorekinkku oli ylivoimaisesti huonoin, se ei meinannut edes kypsyä.



Nytkin on kinkku jo pakkasessa odottamassa, eipä tarvitse jouluviikolla enää stressailla saako oikeanlaisen kinkun ja koska se pitää hakea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
12.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolattaessa ja pakastettaessa tanskalainen lihanpala muuttuu kotimaiseksi tuotteeksi. Siihen "suolattu kinkku" tai "pakastettu kinkku" -tuotteeseen saa tämän jälkeen laittaa joutsenlippumerkin. Kyseessä onkin kotimainen kinkku mutta koska tuo olematon työvaihe on tehty suomessa. Näin kuluttajaa petetään. Tuoreena ostettu on useimmin kotimaista. Itse tilaan sen suoraan sikatilalta kotiintoimitettuna.

raskaita syytöksiä, terv. elintarviketyöläinen

Vierailija
10/10 |
20.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kait siinä mitään makueroa ole koska tuorekinkku on vain sulatettu myyntiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän viisi