Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Joululaatikot, sulattaminen.
02.12.2011 |
Olen etsinyt netistäkin tietoa, mutta ei löydy.
Olen siis ajatellut pakastaa laatikot (lanttu ja porkkana) raakana. Mutta entä sulatus ja paistaminen sitten, miten se hoituu? Otanko ensin jääkaappiin sulamaan esim yön yli vai laitanko jäiset laatikot suoraan uuniin?
Jos suoraan uuniin, niin mikä lämpä ja aika.
Marttojen sivultakaan ei löytynyt, osaisiko vauva-palsta auttaa.
Kommentit (2)
Ekat puoli tuntia lämpötila alempi, esim 100 astetta. Ja loppu paistoaika kokonaan normaalilämmöllä, tarvittaessa hiukan lyhyempi kuin tuoreista raaka-aineista tehtynä.
Toki jos on tilaa jääkaapissa, ota sinne edellispäivänä, viimeistään illalla, sulamaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
jääkaapissa, tai ihan pöydällä.
Ja sitten uuniin.