G: Kummin laitat juuston pizzaa tehdessäsi, täytteiden alle vai päälle?
Kommentit (8)
En käytä yhtä rasvaista juustoa kuin pitserioissa, joissa juusto laitetaan alla. Silloinhan täytteet ikään kuin sulautuvat siihen juustoon, mutta kotona tehdessä ne väin typerästi jäisivät siihen päälle köllimään.
pizzaan juustoa, koska juusto aiheuttaa ummetusta.
esim. tomaattiviipaleet ja ananas tulee aina juuston päälle,
jauhelihatomaattikastike juuston alle.
Täytteet vaihtelevat meidän perheessä suuresti, yksi rakastaa tonnikalaa, toinen ei voi sietää sitä,
kolmas on intohimoinen aurajuuston ystävä, neljäs ei suostu edes maistamaan...Meillä on 8-henkinen perhe, niin pitsoja tehdään ainakin 4 pellillistä kerralla ja kaikki ovat erilaisia
Ja vähän sitten vielä siihen päällekin.
koska mies on ollut pizzeriassa töissä ja on ehdottomasti sitä mieltä, että kuuluu alle!
samoin kun tehdään lämpimiä voileipiä, ja kyllä se maistuu erilaiselta - itsekin siis tykkään enemmän näin päin.
Oikea pitsauuni on eri asia. Silloin juusto kuuluu alle.
jos teen ns aidompaa pitsaa, laitan alle, ja täytettä siihen päälle.