Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lantut ostettu! Miten maustan ja kuinka paljon tuosta 2 kilosta tulee,

Vierailija
10.12.2011 |

jos vertaa kaupan laatikoihin? Kermaa varmaan tarvii lisäksi?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitäkin.

Nyt viimeksi kuorin 6kg lanttuja laatikkoon.

Laitoin kermassa turvonnutta korppujauhoa ehkä pari desiä. Lisäksi 4 kananmunaa. Hiukan inkivääriä. Haudutin muutaman sipulin matkaan. Valkopippuria ripaus ja muskottipähkinää. Lisäksi suolaa ja siirappia ja keitinvettä.



Laatikoita tuli 3 isompaa rovetta ja 2 pienempää. Päälle ripottelen vehnäleseitä ja laitan voinokareita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laita korppujauhoa kuin pintaan. Muistaakseni ohjeessa lisänä kermaa ja 1 muna.



Mausteet samat kuin kolmosella. 2kgsta tulee n 2-3 keskikokoista rovetta.



En oikein osaa neuvoa määriä, kun teen maistellen ja maustellen fiiliksen mukaan.

Vierailija
4/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/2267/Lanttulaatikko/





Laitan sitä korppujauhoa kermassa turvotettuna siksi, että laatikosta ei tule niin löysä. Olen kokeillut joskus ilman ja rakenne oli erilainen. Eli voit kyllä tehdä sen ilman korppujauhojakin.



t. kolkonen

Vierailija
5/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadan keitinvedet pois ja soseutan. Sekoitan soseeseen (1kg lanttuja) 1dl mannasuurimoita ja yhden kananmunan, 1,5dl kuohukermaa, siirappia, valkopippuria ja muskottipähkinää. Niin ja suolaa. Ja voinokare.

Vierailija
6/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadan keitinvedet pois ja soseutan. Sekoitan soseeseen (1kg lanttuja) 1dl mannasuurimoita ja yhden kananmunan, 1,5dl kuohukermaa, siirappia, valkopippuria ja muskottipähkinää. Niin ja suolaa. Ja voinokare.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos laitan tuon määrän lanttua, kermaa jne sellaiseen uunikokkivuokaan, varmaan riittää 1. ap

Vierailija
8/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauemmin. Mutta tämäkin kai makuasia. Muistaakseni paistoin viimeiset laatikot 150 astetta pari tuntia.



t. kolmonen



Ps ja sitä inkivääriä älä laita liikaa. Yks vuosi vihjailivat meillä, että onkos kokki yrittänyt laittaa intialaista lanttulaatikkoa kun inkivääriä oli hurahtanut liikaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
10.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauemmin. Mutta tämäkin kai makuasia. Muistaakseni paistoin viimeiset laatikot 150 astetta pari tuntia.

t. kolmonen

Ps ja sitä inkivääriä älä laita liikaa. Yks vuosi vihjailivat meillä, että onkos kokki yrittänyt laittaa intialaista lanttulaatikkoa kun inkivääriä oli hurahtanut liikaa :)


kuten tuossa kotikokki-ohjeessa oli... ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yhdeksän