Miten paistatte kalaa?
Kun kerran paistettu kala on suosituinta ruokaa niin reseptejä peliin kiitos! Mitä kalaa ja minkä kanssa?
Ideota tarvitsee eräs joka paistaa vain lohta ja sitä syödään joko uunijuuresten tai fetasalaatin kanssa.
Kommentit (2)
itse pyydetty pikkukala (ahvenet on parhaita, mutta särkikin on ihan ok) paistetaan näin: Kalat perataan ja nyljetään. Sitten ne paistetaan pannulla reippaassa määrässä voita ja maustetaan suolalla ja valkopippurilla. Syödään heti.
Pakastekala öleikataan kuutiooiksi, paistetaan voissa tai öljyssä hdessä sipulin kanssa, maustetaan suolalla, valkopippurilla ja reippaasti tillilla ja syödäään.
Lisänä esim perunoita (keitettynä, lohkoina, muussina) tai höyrytettyjä vihanneksia.
lohta meilläkin kaloista useinmiten syödään. Se on niin hyvää. Tässä miten minä teen.
Leikkaan lohesta annospaloja. Kuumennan pannun ja laitan kalapalat siihen nahkapuoli alaspäin. Maustan kalan pinnan Kalaneuvoksen kalamausteseoksella. Tuo mauste on ihan parasta! Käännän kalapalat jonkin ajan päästä ja nyppään nahkat irti. Maustan myös sen puolen kalasta. Pannulle kalan kanssa sipulirenkaita paistumaan. Kalojen päälle voi myös ripotella juustoraastetta.
Kalan kanssa teemme joskus muusin ja joskus lohkoperunaa, joskus tavis kieitettyjä perunoita. Fiiliksistä riippuen.