Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua! Teen lihakeittoa ja...

Vierailija
13.11.2011 |

..yleensähän liemeen tulee sellaista hyhmää, joka otetaan reikäkauhalla tms. pois, eikö?? Nyt mies toi kaupasta luomulihaa (naudan lapaa) eikä mitään hyhmää näy, vaikka vesi on kiehunut jo vartin! Pilasinko keiton vai mistä on nyt kyse?? :(

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
13.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä "hyhmää" aina tule.



Uskon että viittaat hyhmällä valkeaan vaahtoon. Se otetaan pois, jotta lihakeiton liemi pysyisi kirkkaana. Kyseessä siis kosmeettinen korjaus, jota ei edes tarvitse tehdä, jos (kuten allekirjoittanutta) ei huvita.



Jatka keittelyä, ja palataan asiaan jos keitto jostain syystä on syödessä mielestäsi pilanttunutta.

Vierailija
2/2 |
13.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se vaahto on lihakudoksesta poistuvaa kudosnestettä ja verta, jos lihan laittaa veteen vasta kun vesi kiehuu, sitä ei välttämättä tule juuri ollenkaan.

Sen poistamatta jättämisellä ei ole mitään muuta merkitystä, kuin että keiton liemestä tulee kirkkaampaa jos sen kuorii pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi yksi