minä syön joka vko naudan sisäfilettä
Kommentit (21)
kun katon laitumella tallustelevia lehmiä. Ajatuskin et niitä pitäs alkaa syömään puistattaa.
En joka viikko. Sulaa hiukan huonosti mun elimistössä ja toisaalta, on niin paljon kaikkia muitakin ruokia etten halua jumittua johonkin samoihin vaan vaihdellen.
Mulle ei herahda yhtää vesi kielelle kun katon laitumella tallustelevia lehmiä. Ajatuskin et niitä pitäs alkaa syömään puistattaa.
ei ole varaa ostaa sisäfilettä koko poppoolle kun jokainen syö ainakin sen 200 grammaa.
Miten olis 100 g/hlö? Lisukkeena vaikkapa ruokaisa salaatti ja uuniperunat, eivät maksa paljon. Edes joskus harvoin? Kerran vuodessa? Tai jos edes lapsille paistaisitte joskus, jotta saisivat maistaa? Edes 50 g? Jooko?
Mutta aina kun oikein halutaan herkutella, ostetaan hyvää pihvilihaa. Mieluiten vielä luomua, jos sattuu löytymään.
Syön oikeastaan aika vähän lihaa, mutta silloin kun syön, syön hyvää lihaa. En tosin välitä aina syödä pelkkää naudanlihaa, vaan välillä pöydässä on lammasta, poroa, ankkaa...
toinen!
Ja paheksujina on jotain hippejä ym nyrkillätapettavia... peheksukoot rauhassa.
myös syödään joka viikko. lasi viiniä ja herkullinen pihvi salaatin kera. Jos on kuivaa niin on aivan väärin valmistettu.
meidän perjantai-illan vakioherkku punkun ja salaatin kanssa myös. Ja jos on kuivaa, on joku pilannut kalliin lihan.
..ollenkaan naudanlihaa, ei maistu hyvältä ja on mulle liian "vahvaa". Sika-nautajauheliha menee just ja just.
ei ole varaa ostaa sisäfilettä koko poppoolle kun jokainen syö ainakin sen 200 grammaa.
oo ikinä syönyt mitään naudanpihviä/paistia. Naudanlihaa syön vain sikanautajauhelihassa, ja vissiin jossain karjalanpaistilihassa on?
Raja taitaa mennä siinä kympin/kg kohdalla.
et ne jotka ei tykkää naudanlihasta ei oo saanu kunnon sisäfilepihviä.
noin 100 kg naudanlihaa. Laitettiin tossa just oma hieho teuraaksi. Että täällä syödään naudanlihaa useamman kerran viikossa ja on hyvää :)
et ne jotka ei tykkää naudanlihasta ei oo saanu kunnon sisäfilepihviä.
niin kauan inhosin kun ekan kerran maitoin oikein tehtyä, sitten opeteltiin itsekin ja nytkin aletaan juuri paistamaan. parasta herkkua ikinä.
joskus Koben härkää.
Taitaa kustantaa jotain 300€/kg.
On muuten aika hyvää...
syö kanssa.