Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

minä syön joka vko naudan sisäfilettä

Vierailija
04.11.2011 |

onko muita`? aina paheksutaan täällä punaista lihaa..

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

syö kanssa.

Vierailija
2/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun katon laitumella tallustelevia lehmiä. Ajatuskin et niitä pitäs alkaa syömään puistattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En joka viikko. Sulaa hiukan huonosti mun elimistössä ja toisaalta, on niin paljon kaikkia muitakin ruokia etten halua jumittua johonkin samoihin vaan vaihdellen.

Vierailija
4/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle ei herahda yhtää vesi kielelle kun katon laitumella tallustelevia lehmiä. Ajatuskin et niitä pitäs alkaa syömään puistattaa.

Vierailija
5/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole varaa ostaa sisäfilettä koko poppoolle kun jokainen syö ainakin sen 200 grammaa.

Miten olis 100 g/hlö? Lisukkeena vaikkapa ruokaisa salaatti ja uuniperunat, eivät maksa paljon. Edes joskus harvoin? Kerran vuodessa? Tai jos edes lapsille paistaisitte joskus, jotta saisivat maistaa? Edes 50 g? Jooko?

Vierailija
6/21 |
13.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta aina kun oikein halutaan herkutella, ostetaan hyvää pihvilihaa. Mieluiten vielä luomua, jos sattuu löytymään.



Syön oikeastaan aika vähän lihaa, mutta silloin kun syön, syön hyvää lihaa. En tosin välitä aina syödä pelkkää naudanlihaa, vaan välillä pöydässä on lammasta, poroa, ankkaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian kuivaa.

Vierailija
8/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

toinen!

Ja paheksujina on jotain hippejä ym nyrkillätapettavia... peheksukoot rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön minäkin paljon lihaa mutten nyt aina sitä yhtä ja samaa.

Vierailija
10/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvää.

eikä ole kuivaa, vaan herkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

myös syödään joka viikko. lasi viiniä ja herkullinen pihvi salaatin kera. Jos on kuivaa niin on aivan väärin valmistettu.

Vierailija
12/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

meidän perjantai-illan vakioherkku punkun ja salaatin kanssa myös. Ja jos on kuivaa, on joku pilannut kalliin lihan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

..ollenkaan naudanlihaa, ei maistu hyvältä ja on mulle liian "vahvaa". Sika-nautajauheliha menee just ja just.

Vierailija
14/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

40 euroa kilo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei ole varaa ostaa sisäfilettä koko poppoolle kun jokainen syö ainakin sen 200 grammaa.

Vierailija
16/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oo ikinä syönyt mitään naudanpihviä/paistia. Naudanlihaa syön vain sikanautajauhelihassa, ja vissiin jossain karjalanpaistilihassa on?

Raja taitaa mennä siinä kympin/kg kohdalla.

Vierailija
17/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

et ne jotka ei tykkää naudanlihasta ei oo saanu kunnon sisäfilepihviä.

Vierailija
18/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

noin 100 kg naudanlihaa. Laitettiin tossa just oma hieho teuraaksi. Että täällä syödään naudanlihaa useamman kerran viikossa ja on hyvää :)

Vierailija
19/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

et ne jotka ei tykkää naudanlihasta ei oo saanu kunnon sisäfilepihviä.

niin kauan inhosin kun ekan kerran maitoin oikein tehtyä, sitten opeteltiin itsekin ja nytkin aletaan juuri paistamaan. parasta herkkua ikinä.

Vierailija
20/21 |
04.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus Koben härkää.

Taitaa kustantaa jotain 300€/kg.

On muuten aika hyvää...