Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

KEUHKOSYÖVÄN OIREET?

Vierailija

onko kukaan kuullut koskaan että keuhkosyövällä ei ole mitään muita oireita kuin kuolema? minulle lääkäri sanoi näin,joten heti aloin pohtimaan että onko lääkäri pätevä työssään.eikö kaikilla syövillä ole jonkinlaiset oireet ennemmin tai myöhemmin? minulla pisti keuhkoon aikalailla muutamana päivänä,ja hermoheikkinä varasin ajan lääkärille missä kyselin juuri keuhkosyövän oireita.kuulosti aika pelottavalta,että mitään ei pysty ja kerkeä tekemään muka jos sairastuu keuhkosyöpään.onko oikeasti asia näin?

Kommentit (14)

Vierailija

Lainaus:

:=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no enhän mä nyt aatellu että täältä tulee joku ammatillinen vastaus, vaan onko joku kuullut että keuhkosyöpä voisi olla oireeton?

Vierailija

siis sitä tupakkayskää, ja veriysköksiä. Myös kuumeilu ja laihtuminen sekä hengenahdistus ovat syitä, miksi pitää mennä lääkäriin. Tuttavalla oli huonosti parantuva keuhkokuume ja keuhkokuvissa paljastui syöpäkasvain. Häneltä leikkauksessa saatiin kaikki pois ja nyt hän voi hyvin.Poltatko itse? Olisiko lääkäri pelotellut - kuulostaa kyllä oudolle.

Vierailija

kyllä löytyy oireettomina, muta yleensä tupakkataustaisilta. Nuoremmilla ja ei-tupakoitsijoilla oireena veriyskä ja yskä lienevät tavallisimmat. Syövän ensioireena kipu on perin harvinainen, myöhemmässä vaiheessa kyllä.

Vierailija

Lainaus:

siis sitä tupakkayskää, ja veriysköksiä. Myös kuumeilu ja laihtuminen sekä hengenahdistus ovat syitä, miksi pitää mennä lääkäriin. Tuttavalla oli huonosti parantuva keuhkokuume ja keuhkokuvissa paljastui syöpäkasvain. Häneltä leikkauksessa saatiin kaikki pois ja nyt hän voi hyvin.Poltatko itse? Olisiko lääkäri pelotellut - kuulostaa kyllä oudolle.


Kyllä on tullut poltettua.mutta nyt olen lopettanut.14vuotta sitä tupruteltiin.

Vierailija

Ap on kouluttamaton ja tyhmä (päätellen viestin sisällöstä ja kirjoitusasusta).Lääkäri oli katsonut liian monta hysteerikkoa sinä päivänä, ja oli pakko murjaista ajattelematon lausahdus (ei siis tajunnut että tyhmä ei osaa tulkita).Ap loukkaantui verisesti, kun hänen typerää syöpähysteriaansa ei otettu tosissaan vaan nolattiin.Nyt ap panikoi oireettomuuttaan, koska se voi tarkoittaa keuhkosyöpää.Onnea ja menestystä.

Vierailija

Tutullani oli pelkästään vatsa kipeä. Ei ysköksiä eikä kipua keuhkoissa. Kuulemma veriset yskökset ovat pitkälle edenneissä syövissä.

Vierailija

ensin laihtui, josta mainitsi ja kävi usein lääkärissä saaden diaagnoosin "flunssa"Useita antibioottikuureja, ja saikkua, mutta ei tietenkään parantunut.Kukaan lääkäreistä ei epäillyt syöpää, koska kuulema on vanhempien miesten tauti ja kestää "kehittyä" useita vuosia, ei siis nuorilla...Aina iltaisin oli lämpöä mutta aamulla ei, n. 37 ja päälle.Yöhikoilua.Kaulassa oli "muhkura" ja ääni meni...Sitten taas yksityinen lääkärireissu, jolloin diagnoosina legioonalaistauti. Oli ollut ulkomaan matka ja siitä epäilys kun matkaseurueesta yksi sairastui siihen. Diagnoosi oli väärä, sitä ei katsottu kokeella, koska oli samaa seuruetta ja oireet ns. samat..Parin viikon kuuri aivan hukkaan, tauti eteni..mitään ei voitu tehdä kuin yrittää syöpähoidoilla, leikata ei voinut syövän sijainnin takia.

Vierailija

On mahdollista, että syöpä ehtii niin pitkälle (tai on alunalkaenkin niin pahaa laatua ja herkästi leviävä) että sille ei voida sen havaitsemisen jälkeen tehdä mitään paitsi viivyttää väistämätöntä, jos sitäkään. On aivan tavallista, että ihminen joka ei tiennyt sairastsavansa syöpää, ja joka ei ole kokenut mitään kummempia oireita, saa diagnoosin ja on kuollut kuukauden päästä.Tokihan tämä on harvinaista.Keuhkosyövällä on paljonkin mahdollisia oireita, mutta on myös mahdollista, että ensimmäinen oire jonka perusteella asiaa aletaan tutkia on viimeinen. Esimerkiksi kipu, hengenahdistus, jatkuva yskä.

Vierailija
Vierailija

Ap on kouluttamaton ja tyhmä (päätellen viestin sisällöstä ja kirjoitusasusta).

Lääkäri oli katsonut liian monta hysteerikkoa sinä päivänä, ja oli pakko murjaista ajattelematon lausahdus (ei siis tajunnut että tyhmä ei osaa tulkita).

Ap loukkaantui verisesti, kun hänen typerää syöpähysteriaansa ei otettu tosissaan vaan nolattiin.

Nyt ap panikoi oireettomuuttaan, koska se voi tarkoittaa keuhkosyöpää.

Onnea ja menestystä.

 

No siis hommahan on näin että siinä vaiheessa kun ensimmäiset oireet tulevat ON jo liian myöhäistä millekkään hoidoille, eli ei se lääkäri täyttä paskaa puhunut. ensimmäinen oire = kuolema vs ensimmäinen oire = saat kuulla kuolevasi pian. hiuksen hieno ero noissa, mutta sama lopputulos.

Uusimmat

Suosituimmat