Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kannattaako tehdä lihapullat porsaan- vai naudanjauhelihasta?

Vierailija
08.10.2011 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai sitten teet molempia :)

Vierailija
2/4 |
08.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan niin, että nautaa hiukkasen enemmän. Sikajauheliha on lihapulliin hyvä rasvaisuutensa takia, mutta yksinään on minusta jo liian rasvainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on tähän aikaan vuodesta hirvenlihaa, joka on yksinään vähän turhan kuivaa, mutta sianlihalla jatkettuna hyvää.

Vierailija
4/4 |
08.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paketti paistijauhelihaa ja paketti porsaan jauhelihaa