Kalakeittoon keittojuureksia, suikalejuureksia vai
ei kumpiakaan? Eli vain perunaa ja kalaa?
Noita reseptejä kattelin ja valtaosassa on vain peruna+kala+liemi+mausteet..
Eli pakkasessa olisi noita juurespusseja, miten on?
Kommentit (4)
mun mielestä on aina parempaa, jos on muitakin kasviksia kuin perunaa ja sipulia. Tosin paras pakastevihannes keittoihin on mun mielestä sekoitus isoista juureskuutioista ja kruunuvihanneksista. (Näissä on isoja palasia, jotka mun mielestä maistuu enemmän siltä kuin oikeast kasvikset maistuvat). TÄmän jälkeen kalakeittoon parasn on se perinteinen vihannessekoitus, jossa on herneitä ja porkkanaa ja kukkakaalia ja papuja. Tämän jälkeen tulee nuo keittojuurekset ja suikalejuurekset.
...niitä keittojuureksia missä on kuutioita. En suikaleita, ei vain jotenkin sovi ja menee mössöksi helposti.
Tai sitten perunaa ja jotain muuta (palsternakkaa, lanttua, porkkanaa) itse pilkottuna. Ja ehdottomasti purjoa!!
Mä laitan lohisoppaan aina ainakin perunaa, sipulia, porkkanaa, purjoa ja tilliä. Joskus laitan myös lanttua. Hyvää tulee.
Jos nyt haluut välttämättä käyttää niitä, niin tee kirkas kalasoppa. Siinä juurekset enempi ookoo.