Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten maapähkinävoita kuuluu oikeaoppisesti käyttää?

Vierailija
26.09.2011 |

Olen nyt kokeillut paljaaltaan paahtoleivän päällä, ja huh huh kuinka oli kuivaa syötävää.



Oivariinin kanssa vähän parempaa, mutta mun mielestä oudon kuivaa silti.



Lisäänkö siihen sitten jotain hilloa vielä vai mistä kosteutta?



Ei kai ne ulkomailla sentään pelkästään sitä laita paahtikselle?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan välillä rasvaa ja pähkinävoita, joskun pähkinävoin päälle hilloa tai hunajaa. Teen myös paljon ruokia joihin käytän pähkinävoita.

Vierailija
2/3 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

hilloa maapähkinävoin kanssa. Parasta on aprikoosihillo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

...ja sain paljon vinkkejä. Peruspointti on kuitenkin, että AINA JONKIN MAKEAN KANSSA. Yleensä tietysti vaalean paahtoleivän (paahtamattoman) ja hillon kanssa. Ei margariinia tietenkään. Kahden vaalean leipäviipaleen välissä maapähkinävoi ja hillo tekevät perinteisen PBJ-sandwichin eli peanutbutter & jelly. Erittäin tavallinen lasten eväs- ja välipalaruoka jenkeissä.



Myös banaaniviipaleet sopivat hyvin.



Olen kyllä kehittänyt suomalaisenkin version eli tuoreen ruisleivän päälle maapähkinävoita ja paksuja kurkkuviipaleita... hyvää sekin!



Hullaannun maapähkinävoihin täysin kun aloin kokeilla sitä hillon kanssa. Eniten pidän siitä paahtoleivän (paahdetun) päällä ja omenamarmeladin kanssa. Mmmmmm.... ei kyllä ole mitään laihdutusruokaa se.