Miten maapähkinävoita kuuluu oikeaoppisesti käyttää?
Olen nyt kokeillut paljaaltaan paahtoleivän päällä, ja huh huh kuinka oli kuivaa syötävää.
Oivariinin kanssa vähän parempaa, mutta mun mielestä oudon kuivaa silti.
Lisäänkö siihen sitten jotain hilloa vielä vai mistä kosteutta?
Ei kai ne ulkomailla sentään pelkästään sitä laita paahtikselle?
Kommentit (3)
hilloa maapähkinävoin kanssa. Parasta on aprikoosihillo!
...ja sain paljon vinkkejä. Peruspointti on kuitenkin, että AINA JONKIN MAKEAN KANSSA. Yleensä tietysti vaalean paahtoleivän (paahtamattoman) ja hillon kanssa. Ei margariinia tietenkään. Kahden vaalean leipäviipaleen välissä maapähkinävoi ja hillo tekevät perinteisen PBJ-sandwichin eli peanutbutter & jelly. Erittäin tavallinen lasten eväs- ja välipalaruoka jenkeissä.
Myös banaaniviipaleet sopivat hyvin.
Olen kyllä kehittänyt suomalaisenkin version eli tuoreen ruisleivän päälle maapähkinävoita ja paksuja kurkkuviipaleita... hyvää sekin!
Hullaannun maapähkinävoihin täysin kun aloin kokeilla sitä hillon kanssa. Eniten pidän siitä paahtoleivän (paahdetun) päällä ja omenamarmeladin kanssa. Mmmmmm.... ei kyllä ole mitään laihdutusruokaa se.
Mä laitan välillä rasvaa ja pähkinävoita, joskun pähkinävoin päälle hilloa tai hunajaa. Teen myös paljon ruokia joihin käytän pähkinävoita.