syökö joku oikeesti kiinankaalia?
Kommentit (19)
Tai n. vuosi sitten söin wokissa kypsennettynä.
se on ihanaa. Kiinankaalia, ananasta, raejuustoa ja ehkä jopa paprikaa ja on ihana rapsakka salaatti.
Vai onko tässä kyse siitä paskassa kasvattamisesta, vai mikä juttu se oli joskus.
kestää hyvin kuumentamista. niin joo ei meill syödä tomaatin ja kurkun kanssa sitä :D
Kun on halvempaa vai? Hyvää salaatissa, on enemmän makua kuin jäävuorisalaatissa.
se on ihanaa. Kiinankaalia, ananasta, raejuustoa ja ehkä jopa paprikaa ja on ihana rapsakka salaatti.
Tosi hyvää, vaikka usein laitan tuon ananksen sijaan appelsiinia.
Kun on halvempaa vai? Hyvää salaatissa, on enemmän makua kuin jäävuorisalaatissa.
Minä erehdyin monen vuoden tauon jälkeen ostamaan joskus vuosi sitten ja hyi helv...eihän sitä voi ainakaan salaatissa syödä. Kypsennettynä voi mennäkin.
Kun on halvempaa vai? Hyvää salaatissa, on enemmän makua kuin jäävuorisalaatissa.
Minä erehdyin monen vuoden tauon jälkeen ostamaan joskus vuosi sitten ja hyi helv...eihän sitä voi ainakaan salaatissa syödä. Kypsennettynä voi mennäkin.
meinasitko jos siihen olis kolmen vuoden aikana tullu makua.. huoh..
bok choy (suomeksi?) on raakana nautittuna myrkyllinen. Kiinankaali on wokvihannes, eihan perunaakaan syoda raakana.
Ei, se ei ole myrkyllinen ja kyllä, sitä voi syödä raakana (kuten tuhannet koululaiset viikottain).
ei se ole raakana myrkyllistä,siis peruna
Ei, se ei ole myrkyllinen ja kyllä, sitä voi syödä raakana (kuten tuhannet koululaiset viikottain).
Kirjoitin 'sen lahisukulainen', joten hoh hoi itsellesi.
on hyvää wokissa.