Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syökö jotku vielä kanankoipia?

Vierailija
18.09.2011 |

Mä en oo ostanu vuosiin! Niin vähän lihaa niissä ja suurin osa koivesta menee roskiin. Kaupoissa on nykyään niin paljon puhdasta kananlihaa, et mietin vaan ketkä noita koipia vielä ostaa...

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis jos nyt puhutaan maustamattomasta kanasta. Meillä syödään aika paljon myös maissikanaa joka on paljon parempaa kuin broileri.

Vierailija
2/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niitä saa syödä käsin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska onhan ne aika vittumaisia syötäviä. Se jalan liha on vaan parasta, joten sen eteen voi pari kertaa vuodessa nähdä vähän vaivaakin.

Vierailija
4/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on hyviä. Ja kyllä se on yleensä ihan broilerinlihaa, ei kanaa.

Vierailija
5/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmm, koivet on lempiruokaani! Paljon parempaa kuin rintapalat. Ihanan rasvaisia ja mukava näpertää, kun niitä syö. :P

Vierailija
6/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmm, koivet on lempiruokaani! Paljon parempaa kuin rintapalat. Ihanan rasvaisia ja mukava näpertää, kun niitä syö. :P

Jos grillaa kokonaisen broilerin, kyllä niistä koivista tulee tappelu :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on hyviä. Ja kyllä se on yleensä ihan broilerinlihaa, ei kanaa.

Kanaahan se broilerikin on :D

Vierailija
8/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Ne rintapalat on melko kuivakasta höttöä. Koivet ovat hyviä. Mutta harvemmin tulee ostettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olishan se melko epäeettistä syödä broilereista vain rintalihat...

Koipilihassa erilainen makukin, monien mielestä rintalihaa maukkaampaa.

Vierailija
10/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

grillatustakin rintapalat jää viimeiseksi.



Pari tuntia kun koipia muhittaa uunissa, niin hyvä tulee : )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödään marinoimattomana yleensä puhdasta lihaa. Ja muuten: jos laskee hinnan sille pelkälle lihalle, niin ei ne koivet ole sen halvempia. Puhdistahan lihat koivesta, punnitse ja katso, paljonko tuli kilohinnaksi.



Vältetään myös turhia kovia rasvoja, senkin takia jotenkin turhaa ostaa tarkoituksella ne rasvaisimmat osat kanasta...

Vierailija
12/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. hauduttelen valkoviinin ja oliiviöljyn, laakerinlehtien ja kokonaisten valkosipulinkynsien kanssa pannulla. Aika ihanaa ruokaa. Jos kanaa jää yli, perkaan lihan luista ja teen salaattia tai jotakin muuta hyvää.

StockanHerkusta ja Hakaniemien hallista Helsingistä saa hyviä kanankoipia, marketeista usein vain koipireisiä tai sitten niitä valmiiksi maustettuja tai marinoituja. Niitä ei syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei syödä koipia.

Syödään marinoimattomana yleensä puhdasta lihaa.

nuo ole ristiriidassa keskenään.

Vierailija
14/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syödään aina kun on tarjouksessa. Kerään vielä luut pakkaseen ja kun on riittävä satsi kasassa keitän niistä herkullista lihaluulientä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaiset osat kanasta on niitä maukkaimpia ja samaten kanan nahka on ihanaa. Nam. Harvemmin tosin laitetaan kanankoipia, mutta sattumoisin söin juuri sellaisen 5 minuuttia sitten :)

Vierailija
16/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

syötiin rintaleikkeitä ennen, mutta siirryttiin takaisin koipiin. Ja syödään marinoitujakin, liekkisiivet ja shanghai-koivet ovat herkullisia.

Vierailija
17/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niitä saa syödä käsin.


Itse en syö, kun niissä on paljon roskaa. Tosin lapsillehan ne käy hyvin.

Vierailija
18/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

muutama vuosi pelkkää rintaa. Sit ostin pitkästä aikaa pienemmästä kaupasta koipia, kun ei ollut rintapaloja tarjolla. Vitsit, että oli maukasta lihaa ja lapsetkin söi suuremmalla innolla kuin rintapaloja. Nyt on sit hiukan vuoroteltu noiden välillä ja kyllä koipi on paljon mehukkaampaa.

Vierailija
19/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

liha irtoaa luista, niin eipä niistä paljon mitään roskiin mene. Eikä ne sen rasvaisempia ole kuin rintakaan, jos ei syö sitä nahkaa, joka kyllä on herkullista rapeana.

Vierailija
20/28 |
18.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis maustamattomista. Tulee ihan todella maukas liemi, kun keittää kanankoivet kypsiksi mausteiden ja vihannesten kanssa.



Tietysti vielä parempaa lientä tulisi jostain kokonaisesta kanasta, mutta tuokin toimii kuin tauti!



Uunibroileriinkin koivet sopii todella hyvin, kun pysyvät mehevinä rasvan ansiosta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi