Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Gluteiiniton piirakkapohja haussa (suolainen)

04.11.2005 |


Osaisiko joku kertoa millaisen pohjan voin tehdä että keliakiaa sairastavakin voi sitä syödä? Eli normaalistihan käytetään vehnäjauhoja. Täytteeksi tulee suolakurkkua ja kinkkua eli suolainen piirakka kyseessä. Millä siis voisin nuo vehnäjauhot korvata ja millaisessa suhteessa? Tai onko jollain joku pohjan ohje suoraan mitä voisin käyttää? Kiitos tiedoista jo etukäteen!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
04.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piirakkavuoallinen:

1dl perunahiutaleita (vastaa muistaakseni puolta desiä perunasosejauhetta)

2dl gluteenitona jauhoseosta

1tl leivinjauhetta

100g margariinia

1dl kylmää vettä.



sekoita kuivat ainekset keskenään, nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.



tässä toinen pohja-ohje:

2dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta

1dl kaurahiutaleita

1tl suolaa

100g margariinia

0,5dl vettä



valmistetaan kuten edellinekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kahdeksan