Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten makaronilaatikosta parempaa?

Vierailija
27.08.2011 |

En yhtään tykkää siitä iänikuisesta munamaidosta siellä seassa, miten makraonilaatikosta saisi parempaa?



vähän vaikka italialaismakuista tai jotain sinnepäin+

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

viime viikonloppuna makaronilaatikkoa, jossa oli munamaidon sijasta kipparinjuustoruokakermaa ja loraus maitoa, tosi hyvää!

Vierailija
2/6 |
28.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletako testanuut naurista makaronin sijasta, paistaisi jauhelihan ja pistäisi nauriin sen sinne sekaan voisi olla tosi hyvääj kurpitsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

on tosi hyvä. Tein kanssa aina ennen munamaitoon, sitten kokeilin tuota koskenlaskija-lihalientä. Perheessä melkein "tapellaan" kuka saa viimeisen annoksen, on se niin hyvää.

Vierailija
4/6 |
28.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen makaronilaatikon aina lihaliemeen ja makaronit raakana. Lihalientä sen verran, kun raa'at makaronit imee itseensä. Näin tulee ihan parasta. Mäkin inhoon sitä munamaitohässäkkää.

Vierailija
5/6 |
27.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

korvataan joskus jauhelihan tonnikalalla saa tosi paljon enemmän makua jos vaan tonnikalasta tykkää... sit sinne sekaan voi laittaa kasviksia yms..

Vierailija
6/6 |
27.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaroni-lihamössön sekaan sulatettua + valutettua pakastepinaattia ja porkkanaraastetta nopeasti pannulla käytettynä. Mausteeksi mustapippuria ja basilikaa. Tää loppuu aina meillä kesken!