käyttääkö ihmiset noita marinoituja suikaleita,
possun ja kanan???? mikä lisäainepommi, huh, ja millaista mahtaa olla viimeisenä käyttöpäivänä kun marinadit on palaneet läpi lihan pintaan
Kommentit (9)
Ehkä jotkut9 ostaa hinnankin takia. Ite en välitä.
Ei meillä ainakaan... Ällön näköistä mössöä mielestäni. Jotkut varmaan saavat ihan hyviä ruokia aikaiseksi niistä, itse arvostan "raikkaampia" makuja.
ovat vaan hyllyn täytteenä kaupassa.
Niin. Nehän säilyy piiitkään. Kauppiaalle pitkä hyllyaika on rahanarvoinen juttu.
Missään muualla maailmassa nämä ei menekään läpi näin kuin Suomessa!
Huono, vanhaksi menossa oleva liha upotetaan oranssiin limaan, joka on tehty huonolaatuisesta öljystä ja keinotekoisista lisäaineista. Siinä saadaan lihasta vielä kiitettävä kilohinta kun ihmiset ostavat "sitä mitä halvimmalla saa". Vaikka todellisuudessa maksavat siitä oranssista limasta (tyhjästä) aika kovaa hintaa.
Itse en viitsi ostaa. Ostan kyllä suikaletta, mutta marinoitu suikale.. rahaa menee siihen limaan, maistuvat eltaantuneelle, inhottava jossakin siivilässä niitä huuhdella ettei pala pannuun. Parempi maksaa pikkuisen enemmän, tai ostaa samaan hintaan paketti jossa marinoimatonta (kevyempi, sama hinta).
ostanut kertaakaan enää marinoituja mössäjä, kun tajusin, että esim Ruotsissa saa vain "kunnon" lihaa.
kun ei kaupassa useinkaan muuta ole. Yritän sitten huuhdella pahimpia litkuja pois.
Olettekos muuten maistaneet luomujauhelihaa? Se nimittäin tuoksuu ja maistuu ihan erilaiselta kuin tavallinen. Kunpa vielä saisi luomukanaakin jostain!
mutta esim possupadassa jne ostan marinoimattomia hyvvälaatuisia, rustottomia/läskittömiä lihafileitä jotka paloittelen itse.
Kohtuus kaikessa on ok ja olipa noista E-koodeista ym oiva artikkeli uusimmassa Tiede-lehdessä, pisti hieman aisoihin esim näitä av-palstan kauhukuvia ja vouhkaamisia lisäaineista, tuli olo että "jaahas, taa snaiset kotkottamassa suunapäänä ilman parempaa tietoa", vedetään ns överiksi.
mutta ilmeisesti ne menee kaupaksi koska niitä on tarjolla.
Hyvän marinadin sekoittaminen kestää ehkä 3-5 min. ja suikaloitu liha marinoituu nopeasti. Ja saa just sellaista kuin haluaa.
ovat vaan hyllyn täytteenä kaupassa.