Vehnäjauhot 27.05.1911 päivätty:
Uskallanko tehä ruskeaa kastiketta niistä?? Ei täällä ainakaan mikään näy kävelevän, ku kurkkasin..
Siis: Myllyn paras, Emännän vehnäjauho, Parasta ennen: 27.05.2011.
Kommentit (9)
käytä pois, jos siellä ei kukaan kävele.
Ei kait niissä itsessään ala mitään toukkia kehittyä. En yleensä katso jauhotutotteissa koskaan päivämäärää, voi olla, että olen käyttänyt vuodenkin vanhoja jauhoja.
Kastikkeeseen näitä ja heitän sit loput pois.
Ap.
No, jospa käytän..Kastikkeeseen näitä ja heitän sit loput pois.
Ap.
jos siellä jotain elämää on ei varmaankaan johdu päivämäärästä.
kuivassa säilytettynä jauhot on ihan ok vielä pitkään ton päivämäärän jälkeen.
Tosin, jos otsikkosi pitää paikkansa, niin yritä myydä niitä jollekin keräilijälle, museoon.
en ehkä uskaltaisi.
Sen sijaan pari kuukautta vanhoissa todennäköisesti ei ole mitään vikaa.