Lue keskustelun säännöt.
Vähänkö näyttää hyvältä..
04.08.2011 |
Kommentit (4)
Tarvii olla aika taitava, että kesäkurpitsasta tollaset sipaleet leikkaa...
Hyvää ihan varmasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Siis ihan vaan vesi, johon laitetaan kesäkurpitsat,
Kurpitsa EI ole pastaa:)Mutta olen kokeillut, ihan ok.
Siinä käytetään pastan keitinvettä, koska siihen on liuennut hieman tärkkelystä, joka auttaa ruoan tekstuurissa.
Tuollaisia siivuja saa hyvin tehtyä ns. mandoliinilla (olisiko virallinen nimi vihannesleikkuri tai vastaava)
Itse tein eilen ja onnistui hyvin.
Ilmeisesti kuvassa on yksi annos, melkoinen määrä pastaa tosin, ja muutama ohut siivu kesäkurpitsaa, jota laitettiin 4hengen annokseen 2kpl.
Siis ihan vaan vesi, johon laitetaan kesäkurpitsat,
Kurpitsa EI ole pastaa:)
Mutta olen kokeillut, ihan ok.