Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Parmesaanietanat, APUA !
31.10.2005 |
Ihan hiljattain (viikko-pari sitten) oli jossain lehdessä resepti parmesaanietanoille, muistaako kukaan ? Luulin ottaneeni reseptin talteen, mutta nyt ei löydy mistään. Kiitos jos voit auttaa.
Kommentit (2)
kypsennettiin ensin pannula kaiken maailman shalottisipulin ja yrttien kera ja sitten vasta etanapannuun ja uuniin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
mutta etanat simppeli juttu.
laita tarjolle joko etanapannuun tai pieniin uunin kestäviin annosmaljoihin (esim. kahvikupit).
valuta purkista etanat ja laita kuppeihin, mukaan yrttivoita ja ripaus pippuria, päälle parmesania raastettuna. uuniin siksi aikaa kunnes pinta gratinoitunut - etanat on nopeasti kypsiä.
kaveriksi tarjolle hyvää leipää.