Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotikokit hoi! Lohimedaljongeista

Vierailija
28.06.2011 |

Ostin just elämäni ensimmäisen kerran lohimedaljonkeja, kun oli edullisia. Miten valmistan? Paistanko pannulla? En ole ennen paistanut kalaa, vaan tehnyt uunissa. Antakaahan parhaat vinkkinne.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä liian kauaa, jätä punertavaksi sisältä.

Vierailija
2/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merisuolaa ja sitruunapippuria, 15 min, 200 C.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisää kalan pintaan suolaa ja pippuria. Nams!

Vierailija
4/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kiitos jo näistä vinkeistä! :)



t. ap

Vierailija
5/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voissa. Päälle sitruunapippuria, tai sitten vain ripaus suolaa ja pippuria ja vaikka pöytään sitruunalohkoja.

Vierailija
6/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valele kalaa pannulla olevalla voilla paistamisen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pannulla eikä uunissa.

Vierailija
8/8 |
28.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joko suoraan paistolevylle tai kääräse vaikka folioon?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan kahdeksan