valmis murotaikina + mustikoita= mustikkapiirakka?
kaapista ei siis löydy kermaviiliä, rahkaa, perunajauhoja tms.
Tuleeko tuosta hyvä piirakka jos laitan vai ne mustikat ja sokeria?
Kommentit (6)
mutta mustikoiden neste pitää saada sidottua jollakin. Jos ei perunajauhoja ole, laita maizenaa, tai vaikka vehnäjauhoa.
Jos sulla on purkki jugurttia ja kananmuna, voit sekoittaa ne ja laittaa mustikoiden kanssa pohjan päälle.
ja vaniljasokeria, voi tejdä sellaisen muruseoksen vielä pintaan
Eli sulanut murotaikina kaulitaan tai liiskataan sormin piirakkavuokaan, kaada mustikat (2 pss a 200g) kippoon ja lisää 2 kukkurallista rkl perunajauhoa sekä 3 kukkurallista rkl hienoa sokeria, sekoita. Kaada mustikkaseos murutaikinan päälle ja paista 175 asteessa n. 35 min.
En ole edes laittanut niitä perunajauhoja, kun jäävät niin helposti inhottaviksi klönteiksi.
laita mieluummin jotain nostatusainetta sis pohja