Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko tuo macaron-leivos jotenkin muotia nyt vai miksi niihin törmää joka paikassa?

Vierailija
03.06.2011 |

vielä 3 kuukautta sitten en ollut moisista kuullutkaan, jos joku olis mulle puhunut macaroneista, olisin luullut sen puhuvan pastasta. Nyt olen kuullut niistä vähän joka tuutista ja joka juhlassa ja palaverissa on tarjolla niitä. Onko se joku uusi juttu, vai onko mulla vaan käynyt jotenkin semmonen tuuri, että törmään niihin joka paikassa?



Kysyin mieheltäni, eikä se tiennyt mikä on macaron.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me syötiin jo 5 vuotta sitten Keski-Euroopassa Macaroneja, ja luulenpa etteivät ne silloin olleet siellä ihan uusi juttu. Mutta kaikesta huolimatta hyviähän ne ovat!!

Vierailija
2/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

... jo vähän aikaa. Telkkarin kokkikilpailuista ovat peräisin: "ovat niiiiiiiin vaikeita valmistaa".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

... jo vähän aikaa. Telkkarin kokkikilpailuista ovat peräisin: "ovat niiiiiiiin vaikeita valmistaa".

tosi vaikeita. Meille töihin ne tulee pakasteena, otetaan vaan sulamaan ja laitetaan tarjolle asiakkaalle. Ja vedetään kovat voitot kun on niiiiiiiiin vaikeita valmistaa.

Vierailija
4/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

minulle tarjottiin niitä muutama vuosi sitten vähän väliä, jotenkin sain sen käsityksen, että ovat täkäläinen herkku nimenomaan? Vai olikohan siellä silloin kyseinen muoti menossa..

Vierailija
5/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikohan tama ole vanha juttu, joka on vain noussut uudestaan suosioon monessa maassa. Alunperin macaronit olivat kasittaakseni ranskalaisia.

Vierailija
6/13 |
04.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo eläissäni edes maistanut luulin että macaron on makaroni ja vähän ihmettelin, että mitä makaronileivoksia. :DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ei todellakaan ole mikään uusi juttu vaan ovat peräisin 1700-luvulta ja riippuu lähteestä ovatko alunperin ranskalaisia tai italialaisia.

Vierailija
8/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ei todellakaan ole mikään uusi juttu vaan ovat peräisin 1700-luvulta ja riippuu lähteestä ovatko alunperin ranskalaisia tai italialaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei satoja "in". Täällä tosin ihan peruspullaa, syödään vähän parempien juhlien jälkkärinä ja kuivaa shampanjaa kyytipoikana.



Suomessa vastaava juttu olisi korvapuusti. :)

Vierailija
10/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkka-lehdessä. Muistaakseni toukokuussa, kun aina on kevään juhlia varten kaikkia leivonnaisia. Sen jälkeen olen törmännyt ohjeisiin vähän joka puolella, mutten itse maistanut. Hyviltä näyttävät toki!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolliset macaronssit erottaa kyllä pitkään säilötyistä. Niinkuin pussipullan ja vasta leivotunkin...

Vierailija
12/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keskustan Stockan F8-shampanjabaari alkoi tarjoilla niitä n. 1½ vuotta sitten. Se, ja tuo kokkikisa niistä hitin tekivät.



Minusta ne ovat kalliita, mauttomia sokerikasoja. Hyvää pieni koko, ei tule niin paljon kaloreita kuin viineristä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
23.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistoin ekan kerran keväällä macaron leivoksen ja oli vaaleanpunainen jossa hilloa välissä. Oli liian makea ja äklö.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kuusi