Minä se en sitten osaa grillata pallogrillillä. Kai se niin on , että se on miesten hommaa!
Viimekesänä ostin tavallisen pallogrillin, mietin kaasugrilliäkin, mutta tykkään pallogrillin tuoksusta enemmän. Nyt tarttee varmaan seuraavaksi hommata sitten se kaasuversio, kun ei mulla onnistu. Grilli ei kertakaikkiaan lämpene tarpeeksi.
Olen antanu nesteen imeytyä, viimekesänä grillasin vain 3 kertaa, kun joka kerta piti lämmittää uunikin kun käden kestää laittaa ritilälle. Hätnäppää saa kypsän maissin lämmitettyä.
Nyt ostin hiiliä, joihin ei tarvisi edes sytytysnestettä lisätä, kunhan sytyttää --> ei tuu mitään. Tänään kokeilin taas, mutta lisäsin nestettä --> ja vitut.
Onko täällä joku joka osais opettaa? Missä vaiheessa kantta auki ja missä ei?
Nyt oon antanut liekin palaa, sit ruoat ritilälle ja kansi päälle, ilma-aukot olen jättänyt auki ja ei onnistu. Sama kun laittais auton konepellin alle ruoat. Jaksaisko joku neuvoa?
Kommentit (10)
sammuttua. Ei ne hiilet heti kuumene. On aika yleinen virhe ettei malteta odottaa grillin kuumenemista vaan tungetaan ne grillattavat liki kylmään grilliin heti liekin sammuttua ja sitten ihmetellään miksei ne paistu. Malttia sen grillin kanssa.
Kaasugrilli on sama kuin paistaisi sisällä uunissa.
Ei siinä ole mitään grillaamista enää.Moni polttaa ruokansa mustaksi kun hosutaan liian pian lihat kuumaan grilliin.
Kaasugrillaaminen ei ole lähelläkään uunissa paistamista. Kyllä se grillaamista on. Suurelle joukolle grillaaminen hoituu ehdottomasti fiksuimmin kaasugrillillä, eikä hyvin kaasulla grillattua ruokaa erota hiiligrillissä grillatusta, kuin korkeintaan savun maussa. Ja senkin saa kaasugrillissä mukaan ihan ongelmitta.
sammuttua. Ei ne hiilet heti kuumene. On aika yleinen virhe ettei malteta odottaa grillin kuumenemista vaan tungetaan ne grillattavat liki kylmään grilliin heti liekin sammuttua ja sitten ihmetellään miksei ne paistu. Malttia sen grillin kanssa.
odotteleeko sitä hiilten kuumenemista kansi auki vai kiinni? Kun ei niissä yleensä mitään "elonmerkkiä" edes näy :/.
ap
keitetylle. Ei siinä ole mitään rapeaa pintaa. Yäk!
Hiilten syttyminen vaatii reippaasti happea. Kansi auki ja pohjaventtiili myös.
Rypsiöljypohjainen sytytysneste on parasta.
Hiilten syttyminen vaatii reippaasti happea. Kansi auki ja pohjaventtiili myös. Rypsiöljypohjainen sytytysneste on parasta.
tässä se vika ehkä olikin, en ole edes huomannut, että pohjassakin on ilmareikä, piti käydä oikein tarkistamassa :D!
ap
Kaasugrillillä grillattu makkara maistuu
keitetylle. Ei siinä ole mitään rapeaa pintaa. Yäk!
voi käydä jos ei osaa.
Kaasugrillillä grillattu makkara maistuu keitetylle. Ei siinä ole mitään rapeaa pintaa. Yäk!
voi käydä jos ei osaa.
Tai käyttää parilaa
Väärät välineet on toki ensimmäinen esimerkki siitä, että ei osaa.
Ei siinä ole mitään grillaamista enää.
Moni polttaa ruokansa mustaksi kun hosutaan liian pian lihat kuumaan grilliin.