antaisitko pienille lapsille ruokaa johon on käytetty punaviiniä (aika paljon)
olisi hyvä ruokaohje :) punaviini toki kiehutetaan eli alkoholi haihtuu eli eihän ongelmaa pitäisi olla?
Kommentit (11)
jossa punaviiniä, pataa haudutettu pitkään ja en laita sitä viiniä ihan älyttömästi.
kiehumis piste on 75 astetta, joten se haihtuu pois vain maku jää. Voi huoletta antaa. Toisn lapset eivät välttämättä tykkää mausta ;-)
ja maku tosiaan voi olla liian erikoinen joten tuskinpa paljon syövät. Ap.
eikä lapset ole koskaan jättäneet syömättä. Älkää suotta pelätkö sitä etteivät lapset tykkäisi, siinähän tottuvat uusiin makuihin.
Meillä lapset tykkäävät melkein mistä tahansa. Sukulaisperheen äiti vie aina kyläpaikkaan nakkeja mukanaan, jos vaikka tarjolla on jotain "outoa" eikä lapset tykkää.. niin, heillä ei lapset tosiaan tykkää mistään muusta kuin kylmistä nakeista.
Älkää pelätkö sitä että lapsi ilmoittaa jostain ruoasta että "tää on oudon makuista" tms. Sovitte että kaikkea pitää maistaa, mutta ei ole muuten pakko syödä. Kyllä sitten seuraavalla ruokailukerralla maistuu ruoka paremmin.
itse ainakaan tunne humaltuvani syödessäni burgundinpataa, vaikka siinä kaikki neste on punaviiniä.. Ja neljän tunnin hauduttaminen kyllä hävittää alkoholin.
kaikkea pitää maistaa ja jos ei tykkää niin ei ole pakko nuolla lautasta :D ei kaikki tämän äidin kokeilut vie kieltä mennessään, mutta tottuupahan erilaisiin makuihin. Toki useimmiten teen ruokaa, jonka tiedän lapsillekin maistuvan (myös nakkeja) :) ap
Se on hyvä, että lapset tottuu viinin ja oluen makuun mahdollisimman varhain.
alkoholihan haihtuu siinä matkan varrella :)