Lue keskustelun säännöt.
F*uck. Taas hajos pata!
12.04.2011 |
Kolmas kerta kun hajotan padan ennen kun olen saanut mitään edes ruskistumaan. Öljyä en ole enää uskaltanut käyttää, nyt oli rasvaa ja poksahti halki.
Kyseessä siis tollainen Kokki-pata. Jotka ovat näköjään tosi syvältä. Millainen pata tilalle? Kestääkö valurautaiset?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valurautanen paranee käytön myötä mutta siitä täytyy pitää huolta tai menee pilalle. Eli pestä vaan kuumalla vedellä ja öljytä lopuks. Mutta suosittelen, mulla ollu vuosia valurautanen enkä enää muuta käytäkään :o)
p.s. valurautasen jos pudotat, rikot kyllä lattian, että onko se ojasta allikkoon... XoD