Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuulemma makkaraan kuuluu kamara ja jauhot tai ryynit

Vierailija
26.03.2011 |

Näin siis asiantuntijoiden mukaan, sellaisten jotka jotain makkaroista tai niiden teosta tietävät.



http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/makkara.html

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keski-Euroopassa ei kai sitten osata tehdä makkaraa ;)?

Vierailija
2/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keski-Euroopassa ei kai sitten osata tehdä makkaraa ;)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja lihapitoisuus 73 prosenttia.

Vierailija
4/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuskin on olemassa jotain yhtä ainutta oikeaa alkuperäistä makkaraa, joka tulisi olla samanlaista joka puolella maailmaa!?



mun mummoni teki ryynimakkaraa luonnonsuoleen, joka nyt oikeaa lihaa ei juuri nähnyt - vaan lihalientä. Ja makkaraksi kutsun myös sitä ihanaa Barcelonan kauppahallissa syömääni herkkua, samoin kuin hk:n sinistä notskitulella.



tärkeintä lienee, se että tietää ja ymmärtää mitä kaupassa valitsee ja suuhunsa laittaa. Että osaa tehdä valintoja itse, eikä kulje kenenkään talutusnuorassa.

Vierailija
5/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paitsi Suomessa. Ehkä Suomessa pula-aikoina kaikkea jatkettu viljalla, ja se tapa jäänyt.

Vierailija
6/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paitsi Suomessa. Ehkä Suomessa pula-aikoina kaikkea jatkettu viljalla, ja se tapa jäänyt.


jota lisätään liahpullataikinaan parantaa sen koostumusta ja imee itseensä kosteutta, jolloin pullat pysyvät paremmin koossa paistettaessa sekä myös mehevämpinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paitsi Suomessa. Ehkä Suomessa pula-aikoina kaikkea jatkettu viljalla, ja se tapa jäänyt.


jota lisätään liahpullataikinaan parantaa sen koostumusta ja imee itseensä kosteutta, jolloin pullat pysyvät paremmin koossa paistettaessa sekä myös mehevämpinä.

Noin sitä saatetaan ihmisille perustella. Toki kuivuneen leivän jämät halvempia kuin liha.

Vierailija
8/8 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paitsi Suomessa. Ehkä Suomessa pula-aikoina kaikkea jatkettu viljalla, ja se tapa jäänyt.


jota lisätään liahpullataikinaan parantaa sen koostumusta ja imee itseensä kosteutta, jolloin pullat pysyvät paremmin koossa paistettaessa sekä myös mehevämpinä.

Noin sitä saatetaan ihmisille perustella. Toki kuivuneen leivän jämät halvempia kuin liha.


silloin jauhelihan pitää olla ehdottomasti sika-nautaa, jotta niistä tulee hyviä.

Tosin tämä taitaa olla kaikille selviö.