Kuinka usein teillä syödään keittoruokaa?
Kommentit (11)
Teen aina ison kattilan ja sitä syödään kolme päivää. Jauhelihakeittoa, makkarakeittoa, lihakeittoa, nakkikeittoa, kalakeittoa pakastekalasta. Itelleni teen kasvissose keittoa, muulle perheelle ei uppoa.
Lähinnä jauhelihakeitto tai makkarakeitto. Aikuisille joskus kasvissosekeittoa, mutta lapset ei sitä suostu syömään...
Lauantain lounas on aina keitto.
Teemme mm. linssikeittoa, peruna-purjokeittoa, tofu-salaattikeittoa, katkarapukeittoa. Paljon erilaisia.
Jota sitä sitten syödään 2-3 päivää.
Teen, kesäkeittoa, lihakeittoa, jauhelihakeittoa, kasviskeittoa, makkara/nakkikeittoa, kalakeittoa.
teen sunnuntaisin seuraavan viikon arkipäivien ruoat. Toinen on aina keitto 5 ltr:n kattilassa ja toinen joku lisukkeen kanssa syötävä ruoka. Samalla leivon leivät. Pyrin siihen, että toinen ruoka on kasvis- tai vegaaniruoka
keitot yllä mainittuja ja esim. borcshkeitto, kaalikeitto, linssikeitot, pinaattikeitto jne.
silloin voin tehdä jauheliha- tai nakkikeiton.
Vielä harvemmin tulee tehtyä kala- ja kankeittoa, joista kyllä tykkäisin itse paljon.
Siskonmakkarakeittoa. Lasten lempparia.
syödään. Kermaista kanakeittoa, nakkikeittoa, lohikeittoa ja muita kalakeittoja (ei pakastekalaa), pinaattikeittoa ja erilaisia lihakeittoja. Tykkään erityisesti kermaisista keitoista, joihin laitan usein esim. maustettuja koskenlaskijajuustoja sekaan.
Vähän riippuu mielialasta ja tarjouksista.
Siskonmakkarasoppaa, jauhelihakeittoa, hernesoppaa, kasvissokeittoa.
Teen linssikeittoa, juures-soijarouhekeittoa sekä kesällä kesäkeittoa. Harvoin mitään muuta. Joskus jotain tomaattikeittoakin.