Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mä tein väärin pannukakun kanssa? Siitä tuli ihan tasainen lättänä?

Vierailija
04.03.2011 |

Siis miten voi olla, etten osaa edes pannaria paistaa.



Siitä tuli ihan tasainen littana. Ei kohonnut yhtään, vaikka laitoin leivinjauhetta. Ei tullut yhtään niitä kuplia ja kupria, joita pannarissa pitäisi olla.



Mitä mä tein väärin?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja toisekseen pannari paistetaan vähintään 225 asteessa.

Vierailija
2/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maitoa, vehnäjauhoja, sulatettua voita, sokeria, suolaa, munia.



Ja uuniin 225 astetta ja puoli tuntia.



Hyvää tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

en onnistu edes sillä "maailman paras pannukakku"-ohjeella.



Vierailija
4/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 munaa, litra maitoa, 5dl vehnäjauhoja, ripaus suolaa, sokeria ja jokunen nokare voita pellille



225 asteessa keskitasolla

Vierailija
5/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

heliumia. Helpoiten saat kun ostat ilmapallon (niitä saa myös usein mainospalloina ilmaiseksi) ja avaat suuta varovasti. Työnnät pallon suun sinne taikinan sisään ja annat mennä sellaiset 1/5 pallollista / pellillinen.



Tällä saan aina upeat kuplat pannariin, ystävättäret aina kehuvat.

Vierailija
6/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

6dl maitoa, 4 dl jauhoja, 4 munaa, 50 g sulatettua voita, 1tl leivinjauhetta, 1tl suolaa, 3/4 dl sokeria, 1 prk rahkaa.



Uunissa 225 astetta 30 minuuttia.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

heliumia. Helpoiten saat kun ostat ilmapallon (niitä saa myös usein mainospalloina ilmaiseksi) ja avaat suuta varovasti. Työnnät pallon suun sinne taikinan sisään ja annat mennä sellaiset 1/5 pallollista / pellillinen.

Tällä saan aina upeat kuplat pannariin, ystävättäret aina kehuvat.

Vierailija
8/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu.

Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu.

Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.


Siinähän oli vain 6dl maitoa ja jo 4 dl jauhoja, eli ihan liikaa jauhoja muutenkin.

Vierailija
10/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeestiko?



No, mulla oli vanhaksi menevää rahkaa kaapissa... Ja löysin sit netistä tollasen reseptin, johon heitin sen.



Mutta mun pannareille käy melkeen aina noin. Niistä tulee sellasia ihan lituskoita, tasaisia levyjä. Ei näytä yhtään pannarille.



Vatkaanko niitä liikaa? Vai onko uunipelti liian iso pannarille, pitäskö se laittaa uunivuokaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeestiko?

No, mulla oli vanhaksi menevää rahkaa kaapissa... Ja löysin sit netistä tollasen reseptin, johon heitin sen.

Mutta mun pannareille käy melkeen aina noin. Niistä tulee sellasia ihan lituskoita, tasaisia levyjä. Ei näytä yhtään pannarille.

Vatkaanko niitä liikaa? Vai onko uunipelti liian iso pannarille, pitäskö se laittaa uunivuokaan?


t. 11

Vierailija
12/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

8dl maitoa, 5dl jauhoja, 4-5 munaa (riippuu koosta), 1tl suolaa ja 2dl sokeria ja 2tl vaniliinisokeria.



Maidon sekaan huoneen lämpöiset munat, vatkataan kunnolla sekaisin jolloin tulee kuohkeutta. Lisätään loput aineet.

Uunipelti voidellaan ja paistetaan 225 asteessa 30-40 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä leivinjauhe ja rahka pois ja lisää 4 dl jauhoja niin eiköhän onnistu. Miks pitää tehdä jotain outoja leivijauhe-rahka-pannareita kun pannari on pannari.

Vierailija
14/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pieni taikina. Uunipellilliselle pitää olla vähintään 1 l maitoa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
04.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nyt näillä saisin onnistumaan ja kauniin pannarin aikaiseksi.



Missä korkeudessa uunissa paistetaan? Alimmalla tasolla? Keskitasolla?



Kuulostan varmaan uusavuttomammalta kuin olenkaan... Mutta pannari ei mulla vaan ikinä onnistu, muut leipomukset kyllä.



ap

Vierailija
16/17 |
22.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munat pitää lämmittää ensin.jo kohoilee.

Vierailija
17/17 |
22.08.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisikohan ap kuitenkin jo oppinut tekemään pannukakun?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi seitsemän