Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teet MERIMIESPATAA?

Vierailija
23.10.2005 |

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
23.10.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset


Merimiespata

6 annosta

600 g naudan ulkopaistia

1 rkl öljyä

1 rkl voita

1,5 tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 sipulia

1 tl sokeria

1 kg perunoita

8 dl lihalientä

1 pullo olutta



Leikkaa paisti poikkisyin ohuiksi viipaleiksi. Ruskista lihaviipaleet paistinpannulla. Nosta lihat pataan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa sipulit viipaleiksi. Kuullota niitä pannulla hetken aikaa sokerin kanssa ja lisää ne pataan lihojen päälle. Kaada päälle kuuma lihaliemi ja hauduta lihoja miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Kuori ja viipaloi perunat. Lisää ne haudutettujen lihojen kanssa pataan kerroksittain. Kaada päälle olut ja kypsennä pataa uunissa 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi yhdeksän