Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten varmistaa, ettei juustokakun reunat tartu vuokaan?

Vierailija
13.02.2011 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

uunissa paistettava juustokakku.. =0)



Leivinpaperisuikale vuokan reunaa pitkin, niin hyvä tulee.

Vierailija
2/5 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletteko kokeilleet öljyllä sivellä reunoja, voiko niin tehdä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita leivinpaperia ainakaan, se menee kostuessaan ruttuun rumasti. Kelmu vois toimiakin?



Itse olen laittanut ihan suorilta vaan pinnoitettuun irtopohjavuokaan ja kaikki kakut on olleet tosi nättejä (lukuunottamatta sitä yhtä minkä paperoin :D).

Vierailija
4/5 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta tuntuu, että ei kelmua saa silleen nätisti tuohon vuokaan, joten ehkäpä kokeilen kevyttä öljyämistä...

Vierailija
5/5 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä saa leivintarvikemyymälöistä. Tiedäthän siis sitä sellaista, jota on myös konditorian kakkujen ympärillä. Paras ja helpoin keino.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kaksi