Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kakun kuorrutteeksi?

Vierailija
01.02.2011 |

Menee vaikeaksi... Pitäis saada valkoinen kuorrute kakkuun, mutta kun en osaa tehdä kermavaahdosta sellaista, ettei se valu. :/ Kuinka tehdään kunnon jämäkkä kermavaahto?



Sokerikreemistä tms. en tykkää, liian makeaa. Marsipaanista tms. en myöskään tykkää. Entäs valkosuklaakuorrute? Onkohan liian makeaa? Saako valkosuklaata laktoosittomana, että käy vieraillekin?



Mitä muuta voisi käyttää kuorrutteena?



Tämmönen probleema. :)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

flora-vispiä. Jos laitat tavallista kermaa, laita sokerin sijaan tomusokeria. Sepitää kerman paremmin kasassavarsinkin jos on lämmintä.Se lisätään vatkaamisen jälkeen.

Vierailija
2/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nuo karmeat kirjoitusvirheet:-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laktoositonta kuohukermaa löytyy Valiolta. Sitä + fariinisokeria ja keität 15-20 min. Tee kastike mielummin edellisenä päivänä ja laita jääkaappiin. Levitysvaiheessa vaan sekoitat, niin se notkistuu sen verran, että sitä on helppo levittää kakun päälle. Reunat toki kermavaahdolla.

Vierailija
4/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitä kermavaahtoa... Täytyy varmaan tehdä parit harjoituskermavaahdot. Nam. :)



Ap

Vierailija
5/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

et osaa vispata kermasta vaahtoa? ihan oikeesti?



No jos olet tosissasi, niin kerman pitää olla kylmää (siihen lisätään vähän sokeria) ja vispataan niin kauan, että on paksua vaahtoa. Sähkövatkain käytössä? Laita isolle teholle ja lopeta ennen kuin olet saanut voita aikaiseksi. Niin ja kulhon jossa vispaat pitää olla puhdas ja kuiva.



Valkosuklaata ei taida laktkoosittomana löytyä.



Vierailija
6/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee 100% paremman makuista kuin pelkästä kermasta ja pysyy 100% paremmin kauniina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kävisikö kaulittava sokerimassa? Makeaa se kyllä on.