Te jotka luette englanninkielisiä kirjoja!

Vierailija

Suositelkaahan jotain suht. kevyttä ja hyvää luettavaa, joka pitäisi englanninkielen mielessä, kun sitä ei muuten kovin usein tule käytettyä.Myös ruotsinkielisiä kirjoja voi laittaa!Ruotsista olen kirjoittanut Laudaturin ja enkusta Eximian, eli sen tasoista luettavaa.. Varmaan on kyllä noista lukioajoista kielet ruostunu :(Kiitti!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

John Irving on semmoista melko helppoa, mutta kuitenkin laadukasta luettavaa. Tosin hänen kirjansa ovat aika pitkiä. Helpolla tarkoitan sitä, ettei Irving käytä paljon vaikeaa sanastoa tai harrasta kielellistä kikkailua.

Vierailija

helppolukuisia, eli Cathy Kelly, Cecelia Ahern, Marian Keyes, Alexandra Potter. Edellyttää tietysti, että tykkää tuollaisista kirjoista.

Vierailija

Itse en lue kevyttä kuin englanniksi ( :Kokeile seuraavia kirjailijoita:

Binchy, Ahern, Kelly, Pilcher.Jos ostat omaksi kannattaa ostaa jostain Amazonilta. Tulee hippasen halvemmaksi ja voit vaikka lahjoittaa ko. kirjat paikkakuntasi kirjastoon (jos haluat).Mutta nuolla neljällä kirjailijalla pääset alkuun. Mankelia voisit koettaa lukea ruotsiksi. Tai Larssonia. Kannattaa lukea kirjat alkuperäkielellä, jos vain pystyy.

Vierailija

lällyromanttiset ei mene, mutta muuten oon melko kaikkiruokanen. Kiitos vinkeistä, täytyy katsoa jos noita löytyisi.

Lisääkin voi laittaa! Ap

Vierailija

Pinchy ja Bilcher ovat ihan okhkoja ihan suomeksikin. Kelly, Ahern taas ovat köykäistä. Mutta voit vaikka lukea yhden kevyen alkuun ja kokeilla, miten menee.Itse olen lukenut kaikki Potterit enkuksi, samoin Robin Hobbia (ei ihan simppeliä...), Coelhoa ja melkeinpä mitä vain nykyjään.olinkohan 3 vai 4 vai 5...

Vierailija

Siis ne vampyyrijutut. On alunperin kirjoitettu nuorille, joten kieli on nopealukuista, vaikka kirjat ovat tajuttoman paksuja. Yllätyin, kuinka kiinnostavia ja hauskoja ne olivat.

Vierailija

pidät dekkareista, niin Donna Leonin Italiaan (Venetsiaan) sijoittuvat ovat helppolukuisia ja kevyitä, Patricia Cornwell vähän vaativampaa luettavaa. James Pattersonin kirjat myös kevyttä luettavaa.

Ruotsiksi Henning Mankell ja vanhemmista Maria Lang, molemmat helppoja lukea. Itse luin Langin kirjoja lukioikäisenä kielen oppimisen vuoksi.

Vierailija

niin mitenkäs lad lit?Eli Nick Hornby, John Parsons yms.

Nää olen lukenut kaikki englanniksi, ja on melko helppoa tekstiä ja mukavaa luettavaa Lontoosta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat