TÄSSÄ Martinan ja Eskon ERON SYYT

Vierailija

Suurin syy, miksi ero tapahtui juuri tällä hetkellä, on se että, Martina ja Esko saivat kuulla, että yhdessä asuminen ei kannata taloudellisesti. Kummallakin on ajoittain pienet tulot, mutta kun ne lasketaan yhteen, ei ole oikeutta mihinkään tukiin. Äitiyspäiväraha-aika on jo loppunut.KUN he eroavat ja asuvat erillään, Martina katsotaan yksinhuoltajaksi. Hän saa pienituloisilta kuukausilta muun muassa asumistuet, yksinhuoltaja korotuksen jne. (Yksinhuoltajakorotuksen, mikäli siis tekevät siitä sopimuksen.)Jo asumistuki itsessään on merkittävä tekijä. (Hehän asuvat vuokralla.) Tarvittaessa on mahdollista hakea toimeentulotukeakin! Tosin tätä Martina tuskin tarvitsee, koska tuloja on kuitenkin vähän. Valitettavasti ON KANNATTAVAMPAA EROTA KUIN ASUA YHDESSÄ tuossa vaiheessa, kun toisen tulot vaikuttavat merkittävästi... Eskohan saa sitten myös pienituloisilta kuukausilta asumistuen omaan vuokra-asuntoonsa, eli hyötyä on molemmille!Lisäksi tästä lööpeissä olosta, on etua heidän uuden ohjelmansa alkamiselle. ILMAISTA MARKKINOINTIA! Ja samalla saadaan nyhdettyä rahat eri haastatteluiden tekijöiltä (7.päivää, Hymy jne) Eli taloudellisesti kannattavaa erota tuostakin syystä...Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Otsikon olisi pitänyt olla: "TÄSSÄKÖ Martinan ja Eskon ERON SYYT?", ettei tule haastetta oikeuteen... Eli tarkoitus ei ole loukata heidän kunniaansa.

Vierailija

"Hän saa pienituloisilta kuukausilta muun muassa asumistuet, yksinhuoltaja korotuksen jne. (Yksinhuoltajakorotuksen, mikäli siis tekevät siitä sopimuksen.)"

Siis mistä tekevät sopimuksen? Lapsen huoltajuudesta vai? Vaikka sopivisivat yhteishuoltajuudesta niin yksinhuoltajakorotukset saa silti.

Vierailija

Ei toista asuntoa tarvitse vuokrata .Esko siirtää kirjat vain jonkun kamun/äidin osoitteeseen. Ja jatkaa yhteiseloa Martinan kanssa.Johan tässä juuri julkisesti todistellaan eroa kaikkine avautumisineen. Eiköhän ne kelassakin lue lehtiä ja usko eroon....Tai sitten Jompikumpi on pettänyt ..Tai julkisuustemppu sarjan vuoksi..Tässä taitaa olla kolme vaihtoehtoa eron syyksi..

Vierailija

Ei yhden kuukauden heikko tulo vielä oikeuta asumistukeen vaan "olisi pitänyt säästää" edellisiltä suurituloisemmilta kuukausilta!Yksinhuoltajakorotus on kuitenkin vain 46 euroa/kk!!!! Eli aika pieni taloudellinen hyöty.

Vierailija

Ei tule koskaan olemaan noin tylsää kun ap:n ja muutamien muiden! Ihan oikeasti miten joku jaksaa tosissaan pohtia ja miettiä joidenkin turhiksien eron syitä?? :-D

Vierailija

Vaikka sais mitä tukia, jää molempien asunnon vuokrista silti itsellekin maksettavaa. Lisäksi molemmat asunnot on kalustettava, ainakin jotenkin. Ja mitä olen huomannut tv-sarjasta ja blogista, ei nykyistäkään asuntoa ole ihan millä sattuu sisustettu eli tuskin kelpuuttavat mistään kirppiksiltä tai SPR:ltä ensihätään jotain ruokapöytiä ja sohvia. Justiin vaihtoivat kalliin Tempur-sängyn, tuskin sen jälkeen kelpaa mikään halpa superlon-patja ja vanha laveri, ellei sitten ihan pakkotilanne ole!Että pikkasen ontuu tämä selitys kyllä!Tuo julkisuustemppu sen sijaan voi kyllä hyvinkin olla totta.

Vierailija

Tässä vaan kärjistetty esimerkki asumistuen osalta:Jos heillä tällä hetkellä asunnon vuokra esim. 1000€, Eskon tulot 1000e ja Martinan 1000€, kumpikin maksaa asunnosta sen 500€ vuokraa, jolloin kummallekin jää käyttörahaa 500€ ruokaan ym.Jos Martinan vuokra yksin 1000€, ja tulo sen 1000€, niin saa asumistukea. Käsittäkseni se on noin. 60% vuokrasta? Eli saa tukea 600€, jolloin Martina maksaa itse sen 400€ vuokraa.Samalla sitten Eskolla on oma asunto, jossa vuokra 1000€, saa sen tuen 600€ ja maksaa itse sen 400€.Molemmilla jää siis käteen 100€ enemmän kuussa = yhdessä 200€. Eli enemmän jää käteen!!!!Ja tässä siis huomioitu vasta asumislisä!!!! Sittenhän voi sossusta hakea lisää, työttömyyspäivärahoihin ym ei vaikuta puolison tulot jne jne.Joku joka saa asumistukea ja asuu tukien vuoksi erillään, osaisi varmasti paremmin vielä selventää tuota eron positiivista vaikutusta talouteen?

Vierailija

Käsitykseni mukaan jotkut julkkikset tekevät niin, että ottavat haastattelupalkkiot, palkat ym tavarana, koska se on kannattavampaa. Siis esim. seiskapäivää ostaa huonekaluja haastattelusta sovitulla summalla. Näin verottaja ei pääse väliin. Näinhän teki myös Daltonit elokuvakorvaustensa suhteen, eli ei kannattanut ottaa palkkaa rahana, koska on paljon ulosottovelkaa. Sen sijaan heille ostettiin hienoja kodinkoneita ym (mikroa, pyykkikonetta jne.)

Vierailija

Teille sossun ja kelan kanta-asiakkaille.Eerikäinen ja Aitolehti kierrättävät firmansa kautta kaiken.He ei todellakaan ole pienituloisia tai köyhiä.Päästävät tahalteen ulos-ottoonkin laskuja/velkoja koska "firma" maksaa.Tää on sit vaan huhu mut pitkään on helsingissä huhuiltu et Martinalla olis säpinää taas kenties sen saman miehen kans jonka kans petti Eskoo jo ennen häitä.Ei toi ero rahaan liity.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat