Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mustapekkajuusto homeessa , uskaltaako syödä?

Vierailija
15.01.2011 |

Ei kokonaan vaan osittain, piti kastikeetta just tehdä ja huomasin et on hometta, voi ei!!!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä pois. Mustapekka ei ole kypsytettyä, joten jos siinä on home, on se ihan taastusti pilalla.

Vierailija
2/5 |
15.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

homerihmastot on jo levinneet koko juustoon. Kovassa juustossa se home ei niin pääse leviämään, joten riittää kun leikkaa homeosat pois. Tosin mä heitän kyllä nekin pois, ällöttää liikaa jos tiedän juuston olleen homeessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs mä nyt laitan kastikkeeseen?

Vierailija
4/5 |
15.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

...mennä!!!

Vierailija
5/5 |
15.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset


kesi jotain muuta tai hae kaupasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme neljä