Valurautapannu ja keraaminen liesi?
Kommentit (7)
Siis tarkoitan sellaista, jossa se pohja on ihan samaa karheaa rautaa kuin pannu muualtakin.
ap
Lasket vaan liedelle hiukan varovaisemmin kuin tavalliselle rautalevylle...
muistan kyllä lukeneeni, että ei suositella..mutta en nyt sano varmaksi! Itse en kyllä käytä ainakaan, naarmuttaa varmasti.
todellakaan ole sen karheampi kuin muidenkaan pannujen. Kannattaa siis katsoa sitä pohjaa. Itse olen jo vuosia käyttänyt hyvälaatuista rautapaistinpannua sekä pataa keraamisella liedelläni, eikä liesi ole siitä mihinkään naarmuuntunut.
-4-
valurautapannuja olemassa. Itse katselin kaupassa blinipannua, jonka pohja tuntui melko karhealta, ja siitä juohduin pohtimaan koko asiaa. Tollaiseen sesonkituotteeseen en taida viitsi kuitenkaan ruveta satsaamaan, että etsiskelisin liedelle paremmin sopivaa. Ehkä jätän siis blinit...
ap
Uusissa on mainittu jos voi käyttää keraamisella tai induktioliedellä.
en min äolen homannut mitään ongelmia?