"Valitsemaanne numeroon ei oteta puheluja" What???

Vierailija

Enpä ole ennen moista tiedotusta saanut.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

kaikennäköisiä kokous-profiileja ynnä muita, jolloin puheluitten vastaanotto on estetty. Tai että voi määritellä, että vain tiettyjen henkilöitten soitot pääsevät läpi. Mikäs viesti silloin kuuluu?

Ja jotain palveluja on, ettei tuntemattomasta numerosta oteta puheluita vastaan (siis jos numeron näkyminen on estetty).

Vierailija

[quote]

ei se vaikuta puhelujen vastaanottamiseen.

Lainaus:

laskut maksamatta.

[quote]


Kyllähän vaikuttaa! Vai luuletko että jos sulla on laskut maksamatta ja liittymä suljettu sen takia niin sulle vois kuitenkin soittaa?? Tampio...

Vierailija

</p> <p>[quote]</p> <p>ei se vaikuta puhelujen vastaanottamiseen.<br /><br />Lainaus:<br /><br />laskut maksamatta.</p> <p>[quote kirjoitti:


Kyllähän vaikuttaa! Vai luuletko että jos sulla on laskut maksamatta ja liittymä suljettu sen takia niin sulle vois kuitenkin soittaa?? Tampio...
Tiedän tuon. Laskut maksamatta ja puhelut eivät mene läpi!!

Vierailija

niin ääni ilmoittaa

"Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä"Eli sama kuin känny olisi kiinni tai kuuluvuusalueen ulkopuolella.

Vierailija

Lainaus:

MorreD - 28.12.2010 18:20 (11/11)

Ymmärtääkseni jos lasku on maksamatta

niin ääni ilmoittaa

"Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä"Eli sama kuin känny olisi kiinni tai kuuluvuusalueen ulkopuolella.


Ei kun sillon tulee just tuo että "valitsemaanne numeroon ei oteta puheluita vastaan"

Vierailija

Meillä ainakin on välillä kuulunut toi "ei oteta vastaa puheluja" tytön puhelimeen soitettaessa ja akku on ollut vaan loppu. Eikä koskaan laskut maksamatta :)

Vierailija

Operaattorin puheluidenvälitysjärjestelmässä pyritään välittämään systemaattisesti tietynlainen virheilmoitus aina tietynlaisesta vikatilanteesta.Normaalitilanteessa, kun liittymän laskut ovat maksamatta, niin liittymälle useimmiten tulee tilapäinen esto, joka estää puheluitten sekä viestien välittämisen ja vastaanottamisen, jolloin liittymään soitettaessa kuuluu nauhoite: "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä" mutta tapauskohtaisesti voi kuulua myös "Valitsemaanne numeroon ei oteta vastaan puheluita". Se, miten järjestelmä valitsee oikean vastausnauhoitteen, riippuu siitä miten todenmukaista tietoa järjestelmä välittää eteenpäin liittymän senhetkisestä tilasta ja miten sulku on toteutettu.Laskujen takia suljettu liittymä voi olla joissain tapauksissa suljettu myös yksisuuntaisesti: Tämä tarkoittaa sitä, että liittymällä ei pysty kerryttämään laskua, mutta sillä voi vastaanottaa puheluita ja viestejä, niin kauan kun tapahtumat ovat maksuttomia. Useimmiten tätä kutsutaan lähtevien puheluitten estoksi tai lähtevän liikenteen estoksi.Kun liittymä on kuuluvuusalueen ulkopuolella tai signaali puhelimen ja tukiaseman välillä katkeaa syystä tai toisesta, niin normaali virheilmoitus on: "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä." Ääritilanteessa voi myös kuulua viesti "Numerovalinta väärin, tarkista numero" tai "Numeroa ei löydy, tarkista numero."Virheilmoituksen kuulumiseen vaikuttaa oleellisesti se, missä tilassa järjestelmä tulkitsee liittymän olevan. Jos esim. käy niin, että ensin liittymä päätyy kuuluvuusalueen ulkopuolelle ja vasta sen jälkeen liittymälle tulee laskun maksamattomuudesta johtuva sulku, tällöin liittymään soitettaessa kuuluu se nauhoite jonka järjestelmä tulkitsee olevan lähempänä totuutta, eli useimmiten sen mukaan että mikä on viimeinen hetki jolloin liittymä on ollut yhteydessä järjestelmään. Kuuluvuusalueen ulkopuolella olevalle liittymälle tehdyt muutokset tai estot eivät välttämättä päivity puhelinlaitteeseen ennenkuin laite on käynnistetty uudestaan tai ennenkuin laite seuraavan kerran avaa yhteyden lähimmän tukiaseman kanssa. Tämä riippuu pitkälti tehtävästi muutoksesta, koska osa vaatii käskyn päivittämisen puhelinlaitteen ja verkon välillä, kun taas osa voidaan tehdä operaattorin suunnasta "yksisuuntaisesti" eli laitteen ei tarvitse olla verkossa että muutos astuisi voimaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat