Lue keskustelun säännöt.
Imelletty perunalaatikko
24.12.2010 |
Ei sitten millään onnistunut. Oisko jollain ohjetta ja neuvoja miten sen sais imeltymään ja onnistumaan?
Kommentit (3)
voitti HeSan makutestin - btw.
Lisäsin voita, kermaa ja siirappia. Hitsipilli, kun oli hyvää!!!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Ei sitten millään onnistunut. Oisko jollain ohjetta ja neuvoja miten sen sais imeltymään ja onnistumaan?
Soseuta peruna ja notkista noin 80 asteisella vedellä.
Jäähdytä sose 77 asteiseksi.
Lisää jauho.
Laita imeltymään 70 asteiseen uuniin.
Imelletään 3-5 tuntia.
olen ainakin omasta mielestäni onnistunut ihan hyvin. http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/kasvisruoat/imelletty-peru…