Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pienen kinkun paisto, apua!

Vierailija
23.12.2010 |

Ostettiin Stockalta vähän alle 3 kg kinkku, sellainen luuton ulkopaisti.



Nyt ihmetellään, että mitä sille tehtäisiin. Voisiko joku neuvoa uusavuttomia...



Netin ohjeet on yleensä isoille jötkäleille.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku paistetaan ihan samalla tavalla oli se sitten iso tai pieni. Eli ota huoneen lämpöön lämpenemään tuntia tai paria ennen kuin pistät uuniin. Sitten laitat 125 asteiseen uuniin ja paistat noin 80 min per kilo (itse paistoin juuri tänään 3,5 kiloista 5 tuntia) uuniritilän päällä, niin että alla on uunipannu, johon rasvat valuu. Uunipannuun sen verran vettä, ettei rasva pääse siitä sitten käristymään. Paista niin, että sisälämpötilaksi tulee 80 tai 85, niin on herkullisen mureaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kahdeksan