Lue keskustelun säännöt.
Pienen kinkun paisto, apua!
23.12.2010 |
Ostettiin Stockalta vähän alle 3 kg kinkku, sellainen luuton ulkopaisti.
Nyt ihmetellään, että mitä sille tehtäisiin. Voisiko joku neuvoa uusavuttomia...
Netin ohjeet on yleensä isoille jötkäleille.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kinkku paistetaan ihan samalla tavalla oli se sitten iso tai pieni. Eli ota huoneen lämpöön lämpenemään tuntia tai paria ennen kuin pistät uuniin. Sitten laitat 125 asteiseen uuniin ja paistat noin 80 min per kilo (itse paistoin juuri tänään 3,5 kiloista 5 tuntia) uuniritilän päällä, niin että alla on uunipannu, johon rasvat valuu. Uunipannuun sen verran vettä, ettei rasva pääse siitä sitten käristymään. Paista niin, että sisälämpötilaksi tulee 80 tai 85, niin on herkullisen mureaa.