Ostan Stockalta graavisiian jouluksi, koska siellä
ne viipaloi sen valmiiksi ja laittaa jokaisen viipaleen väliin kelmun, että ei tartu toisiinsa kiinni (kuten parmankinkussa on).
Kommentit (7)
Mies pitää meidän veitset niin hyvässä kunnossa että siivuttaminen on helppoa.
Jos ei itse osaa eikä viitsi tehdä itse mitään.
mökkijärvestä syksyn mittaan n. 20 siikaa. Niistä odottaa pakkasessa puolet, graavaamme itse, hiillostamme takassa ja teemme keittoa. Niin kauan kuin riittää.
Graavaussuolaan kannattaa laittaa 1/3 sokeria. Tulee vielä parempaa!
eikä viipaleiden välissä mitään kelmuja ollut.
Ei ollut kovin erikoista muutenkaan.
mökkijärvestä syksyn mittaan n. 20 siikaa. Niistä odottaa pakkasessa puolet, graavaamme itse, hiillostamme takassa ja teemme keittoa. Niin kauan kuin riittää.
Graavaussuolaan kannattaa laittaa 1/3 sokeria. Tulee vielä parempaa!
Jos ei ole siikaa omasta takaa, niin kassisiiasta tulee hyvä graavikala (muuten se on ihan turhake). Ja kannattaa muistaa, että siika graavautuu nopeasti, ihan muutamassa tunnissa.
ja parhaassa tapauksessa käy sen vielä hakemassa merestäkin.
Ja tämä tarina on tosi.